Žene Zodijaka koje su magnet za loše muškarce: Škorpija pada na nevaljale jer je i sama takva

Ne bježe sve žene od "loših" muškaraca, neke od njih samo sa takvima mogu sebe vidjeti u vezi.


Dok se jedne žene gnušaju od veze sa lošim muškarcima, druge žene im pribjegavaju. Koliko god se trudile da pronađu dobrog muškarca uvijek nalete na lošeg. Takve žene pripadaju nekim znakovima Zodijaka, a to su sljedeći: 

Ovan - Ovim ženama je naprosto dosadno pored dobrog muškarca. One žuda za neplaniranim avanturama, ludorijama, iskradanjima, neobuzdanim strastima i nepresušnim užitcima. Srećom, u takvim vezama kratko ostaju jer za brak žele dobrog muškarca koji im neće praviti probleme. 



Blizanci - Čak ni najpametnije Blizanke neće prestati činiti gluposti. To im je naprosto zapisano u zvijezdama. Vole "nevaljale dečke" i kada se zaljube ne vide dalje od te ljubavi. Čak i ako veza postane toksična preći će preko mnogih gluposti jer je njima jako bitno da tu i tamo osjete bujicu jakih emocija. 

Ne razmišljaju na duge staze, bitno im je sad da uživaju. Zbog toga oni obično najduže ostaju u lošim vezama. Škorpija - Ona pada na nevaljale dečke jer je i sama takva. Traži sebi jednakog muškarca koji će je moći iznenađivati svakodnevno i pratiti njene ostvarene i neostvarene fantazije. 



Loši dečki su njena omiljena poslastica koje se lako zasite. U takvim slučajevima bez problema prelaze na druge. Strijelac: Ove žene loše dečke vide kao vrstu zabave. Lako padaju na nestašluk, mišiće, neiscrpnu maštu i spemnost na lude avanture. U svojoj mladosti obično prolaze kroz razne toksične veze a kada sazriju, tada se totalno promijene i počnu tragati za dobrim muškarcem.

Pokreće Blogger.