Žene ne padaju samo na ljepotu: 5 kvaliteta muškaraca koji bi mogli lako osvojiti svaku ženu

Vjerovatno ste se nekada zaljubili u muškarca koji možda nema savršene proporcije lica, nije natprosječno lijep i nema sjajnu građu tijela, ali nekim čudom naprosto vas je opčinio. 


Muškarci koji osvajaju bez mnogo truda obično imaju sljedeće kvalitete: 1. Sposobnost razumijevanja. Žene naprosto obožavaju muškarce koji umiju slušati, razumjeti i posavjetovati. Takav muškarac je naprosto osvježenje. 2. Istinska ljubav prema ženama. 

Postoje muškarci koji toliko vole ženski rod da su spremni uraditi sve za njih. Nažalost, takvi su često velike kokete, ali ljubav koju on osjeća prema ženama se jasno vidi, i to jako imponuje i privlači. 3. Sigurnost. Muškarac bi trebao biti zaštitnik i heroj žena, to je ono što većina njih traži. 



Kad žena osjeti da je muškarac štiti i da je pored njega sigurna, ona počinje osjećati i veliku ljubav prema njemu. 4. Poštovanje. U većini slučajeva muškarci neće imati razumijevanja za "ženske bubice" i radije će ih nazvati histeričnima i ludima prije nego što pokušaju razumjeti zašto se osjećaju tako kako se osjećaju.

 Muškarac koji ima izgrađeno poštovanje će lako umiriti svoju partnerku u žutoj minuti i pomoći joj da prebrodi teške trenutke. 5. Sposobnost prihvatanja kompromisa. Ovo je jako bitno u vezama jer im pomaže da se razvijaju. Biti spreman poslušati tuđe mišljenje i prihvatiti ga je odlika velikih ljudi.



6. Pažljivost. Tu se ne misli da muškarac treba biti nježan ili ponašati se kao "tetkica", već da bude nježan prema vama kada ste tužni, depresivni, osjetljivi, razočarani. To je ono što ženama nedostaje i što žene obožavaju na muškarcima. Zato muškarci, sljedeći put prije nego što počnete prevrtati očima, ptvo probajte razumjeti kroz šta vaša žena prolazi. 

Pokreće Blogger.