Udata sam i flertujem sa muškarcima: Neke "neprihvatljive" stvari pomažu da spasite brak

Koja je definicija flertovanja? Flertovanje je aktivnost u kojem jedna osoba želi da privuče drugu. 


Flertovanje je sasvim poželjna stvar kada ste samac, ali u slučaju mnogih zauzetih žena ono može biti korisno i za brak. Koliko god pogrešno zvučalo, neke žene su koketirajući sa drugim muškarcima zapravo popravile odnose u svome braku.

Kako je to moguće? Naravno, niko vas ne savjetuje da prvom prilikom spopadate druge muškarce, već radije shvatite to ovako: Ušli ste u zrele godine i izgubili onu iskru koju ste imali sa vojim partnerom/mužem na početku vaše veze.



Pokušali ste obnoviti tu iskru, ali naprosto ne ide. Previše ste se navikli jedno na drugu, i više se ponašate kao prijatelji nego kao ljubavni partneri. U tome slučaju nije loše podignuti svoje samopouzdanje, koje u takvim slučajevima obično zakaže.

Nonšalantno očijukanje sa muškarcima u restoranu, hvatanje njihovog pogleda ili osmijeh, bez nekih većih planova može ženi vratiti samopouzdanje. Takvo ponašanje može biti prihvatljivo, sve dok naravno, žena ne poželi nešto više sa muškarcima sa kojima flertuje.



Flert može biti sjajna inspiracija za žene. To im pokazuje da još uvijek imaju tu čar u sebi kao kada su bile mlade i zanosne. To im pokazuje da ih neko želi, dok njihov partner kod kuće to odavno nije pokazao. Flert im daje vjetar u leđa i čini da se osjećaju privlačnije.

Možda će mnogi poreći to, ali velika većina žena flertuje skoro svakodnevno, i to nesvjesno. Sa prolaznicima, sa ljudima koji rade u nadležnim ustanovama, sa ljudima koje sreću u kafićima ili restoranima... I ro nije sramota. Sve je to za ljude, potrebno je samo imati granicu.

Pokreće Blogger.