Samo muškarac velikog srca može osvojiti ženu sa djetetom - Takva žena voli na poseban način

Mnogi će reći da je teško zaploviti u vezu sa ženom koja ima dijete. Da to može biti veoma teško, ali samo za slabe osobe. Snažni muškarci velikog srca će je znati prihvatiti i voljeti kako zaslužuje.


Žena sa djetetom ima jasne prioritete. Zna šta joj treba i šta želi od života. Samohrana majka zna da ne bi trebala gubiti vrijeme. Zato muškarcu ne pruža priliku osim kada je sigurna da on toga vrijedi. Ona želi predanog muškarca. Nekoga ko joj može pružiti ljubav koju zaslužuje. 

Ona želi nekoga ko će shvatiti da njeno dijete osvaja prvo mjesto u njenom životu. Ali zbog toga neće ni ostale zapostaviti. Zna da će svaka odluka koju donese uticati na njenu djecu. A njihova dobrobit joj je prioritet. Nije histerična. Ne igra igrice. 



Njeno vrijeme je ograničeno, pa svaki trenutak shvata ozbiljno. Ako ne vidi perspektivu s vama, tada će sve odmah okončati, bez mnogo razmišljanja i drame. Ona je naučila funkcionisati sama, zato ako joj nije dobro sa muškarcem neće joj ni trebati. 

Samohrana majka neće tolerisati one koji prave problem ni iz čega ili koji stalno traže razlog za svađu. Želi muškarca koji je siguran u sebe i u vezu s njom. I kome je njeno dijete jednako važno. Želi odgovornu osobu, nekoga ko je već izgradio svoj život. 



Ona ne želi savršenstvo, ona samo želi nekoga ko je iskren i pun ljubavi i kome se može vjerovati. Ako ste pravi muškarac za nju, ona će vam pružiti ljubav koju zaslužujete. Zato se ne plašite njenih pravila i granica. Ako umirite njen strah pružiće vam ogromnu ljubav koju zaslužujete.

Pokreće Blogger.