Manipulatori su jaki na riječima: 6 fraza koje nećete čuti od ludo zaljubljenog muškarca

Muškarac kad se zaljubi često govori smiješne i čudne stvari. Ali od takvog muškarca vjerovatno nećete čuti sledeće fraze. 


1. Lijepa si, ali imaš mane. Zaljubljen muškarac će voljeti svoju izabranicu i sa manama. Ako ih ističe i spominje često, to znači da vas ne voli dovoljno da bi ljubav bila jača od onoga što ga nervira. 2. Boljeg nećeš naći. Ovo je klasika. 

Muškarac koji je spreman to izgovoriti ili ima previsoko mišljenje o sebi ili ima prenisko mišljenje o svojoj izabranici. U oba slučaja nije dobro. 3. Ja mogu imati koju poželim. Klasične fraze kojima se koriste egoisti, narcisi i manipulatori. Oni su najjači na riječima.



Sa takvim izjavama pokazuje da ne osjeća dovoljno poštovanja i zaljubjenosti. 4. Ima boljih od tebe. Klasična manipulatorska izjava sa kojoj pokušava manipulisati svojom izabranicom. Muškarac koji je zaljubljen će uvijek govoriti kako si najbolja od svih.

5. Obuci se ljepše. Oblačenje je stvar ličnog ukusa i vlastito pravo. Muškarac može da posavjetuje ženu u vezi oblačenja, ali ne da joj govori šta može da nosi, šta ne. Ako muškarac komentariše kako ružno izgledate u nečemu što vam se jako dopada to je crvena zastavica.



6. Možeš obući/uraditi kao ona: Ako muškarac često spominje da možeš nešto uraditi kao neka druga žena, npr napraviti frizuru kao ona, smršaviti kao ona, obući se kao ona... stvari su jasne - ona mu se i dopada i vjerovatno šta god da učinite nećete biti dovoljno dobre kao ona...

Pokreće Blogger.