Koji znakovi Zodijaka najčešće budu izigrani u ljubavi - Rak vjeruje u ljubav i kad mu slome srce

Neki znakovi Zodijaka kao da su magnet za toksične osobe, loše ljubavne priče i tužne ishode.


Rak: Oni nisu krivi što su rođeni sa tako mnogo emocija. Njihova emotivna strana će ih navesti da se zaljube za čas posla, a toliko je isto potrebno da bi im se slomilo srce. Prava je šteta što predstvavnici ovog horoskopskog znaka nemaju sreće u ljubavi jer imaju toliko toga da ponude svom partneru. 

Čak i kada im je srce slomljeno oni će i dalje vjerovati u pravu ljubav. I čekati je. Djevica: Za razliku od Raka, Djevici će trebati dosta vremena da povrati povjerenje u druge ljude nakon što je jednom izigraju. Njihov karakter obično biva "prevelik zalogaj za progutati".



Zbog toga će mnogi odustati od ljubavi sa njima i slomiti im srce. Savjet: Kada stupite u vezu nemojte previše brbljati u prazno, izvažite sve što kažete. Jarac: Najčešći razlozi zašto oni budu često izigrani i prevareni jeste ta njihova "dosadna" i ozbiljna strana karaktera. 

Jarci se vole povezivati na intelektualnom nivou i to se neće dopasti mnogima. Umiju zaista snažno voljeti, ali naspram njihove potrebe za pametnim razgovorima emocije su mnogo manje zastupljene. Takvim ponašanjem često pokazuje drugima da nije emotivan i da ne zna voljeti. 



Ribe: Svoju inteligenciju mogu okačiti mački o rep kada su u pitanju ljubavne veze. Kada se zaljube ne vide dalje od svog prsta. Osobine svog partnera posmatraju selektivno - vide samo ono što im se dopada i ono što bi željeli vidjeti. Zbog toga često ne prepoznaju da osoba ima loše ili pogrešne namjere u vezi sa njima.

Pokreće Blogger.