Koje dame Zodijaka su teške u ljubavi: U Škorpiju se lako zaljubiti, ali teško je živjeti sa njom

Neke dame Zodijaka imaju sjajne kvalitete, ali isto tako imaju i mane koje izluđuju mnoge:


Ovan: Žene rođene u ovom znaku žele da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze i partnerovog života. I ne rade to iz dosade, takve su po prirodi. Moraju sve da isplaniraju unaprijed i žele da sve bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja interesantne su u početku.

Ali to njihovo samopouzdanje se vremenom pretvara u noćnu moru s kojom ćete se teško nositi. One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćnija od njihove. U vezi su jako komplikovane, njihov partner će se dobro pomučiti sa njima. 



Škorpija: Žena Škorpija je „najstrašnija“ od svih znakova. One sve vole da kontrolišu i drže pod kontrolom, što će muškarce izluđivati. Ako želite da budete sa njima, spremite se da čujete sve što misli, bez filtera. Nisu zlobne, iskrene su i ne suzdržavaju se. 

Ako ih povrijedite, vidjećete koliko su nemilosrdne. Lako ćete se zaljubiti u njih, ali ćete živjeti teško cijeli život. Djevica: Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Djevica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. 



Zbog svoje perfekcionističke prirode lako svakoga izbace iz takta. Djevice imaju nerazumno visoke standarde. Ona će od partnera očekivati da bude više nego što jeste, i neće imati saosjećanja ako to ne ispunite. Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Pokreće Blogger.