Ko su najljubomorniji muškarci Zodijaka - Lav ne želi da njegova draga uopšte pogleda drugog

Astrolozi su imenovali najljubomornije predstavnike Zodijaka među muškarcima. 


Lav: Predstavnik ovog znaka samopouzdan je i narcisoidan, često precijenjenog samopoštovanja. U svemu želi biti prvi i jedini. Lav neće trpiti da padne u drugi plan ili da ga neko drugi zasjeni. Prema Lavu, njegova žena bi trebala pripadati samo njemu. 

Ne želi čuti da postoji ljepši i bolji od njega zato će često poluditi ako primjeti svoju partnerku kako gleda druge muškarce. Ako si žena Lava, vjerovatno si već navikla da mu stalno moraš davati komplimente. Rak: S druge strane, Rak pati od niskog samopoštovanja. Često pati od sumnje u sebe i zbog toga optužuje svoju djevojku za greške koje možda i nije počinila. To se pretvara u česte skandale i raspravke na temu "gdje je i s kim bila". Pomno će pratiti kuda njeni pogledi odlaze i kako se ponaša na javnim mjestima. 

Takav muškarac zamjera svojoj partnerici što prema njemu ne pokazuje dovoljno pažnje i ljubavi. Škorpija: Ovo je strastven i pomalo opasan znak. Muškarac rođen u ovom sazviježđu siguran je da bi trebao u potpunosti posjedovati svoju partnerku. Iako ima sigurnost u sebe, strah od prevare ga potiče na sulude ljubomorne ispade. Da bi to učinio, on manipuliše i taktizira na bilo koji način da veže svoju dragu za sebe. Ako se osjeti ugroženo, koristi sve moguće metode kako bi je spriječio da ode.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.