Ko su najljubomorniji muškarci Zodijaka - Lav ne želi da njegova draga uopšte pogleda drugog

Astrolozi su imenovali najljubomornije predstavnike Zodijaka među muškarcima. 


Lav: Predstavnik ovog znaka samopouzdan je i narcisoidan, često precijenjenog samopoštovanja. U svemu želi biti prvi i jedini. Lav neće trpiti da padne u drugi plan ili da ga neko drugi zasjeni. Prema Lavu, njegova žena bi trebala pripadati samo njemu. 

Ne želi čuti da postoji ljepši i bolji od njega zato će često poluditi ako primjeti svoju partnerku kako gleda druge muškarce. Ako si žena Lava, vjerovatno si već navikla da mu stalno moraš davati komplimente. Rak: S druge strane, Rak pati od niskog samopoštovanja. 



Često pati od sumnje u sebe i zbog toga optužuje svoju djevojku za greške koje možda i nije počinila. To se pretvara u česte skandale i raspravke na temu "gdje je i s kim bila". Pomno će pratiti kuda njeni pogledi odlaze i kako se ponaša na javnim mjestima. 

Takav muškarac zamjera svojoj partnerici što prema njemu ne pokazuje dovoljno pažnje i ljubavi. Škorpija: Ovo je strastven i pomalo opasan znak. Muškarac rođen u ovom sazviježđu siguran je da bi trebao u potpunosti posjedovati svoju partnerku. 



Iako ima sigurnost u sebe, strah od prevare ga potiče na sulude ljubomorne ispade. Da bi to učinio, on manipuliše i taktizira na bilo koji način da veže svoju dragu za sebe. Ako se osjeti ugroženo, koristi sve moguće metode kako bi je spriječio da ode.

Pokreće Blogger.