U 71. godini je upoznala srodnu dušu - Njen 53 godine mlađi muž ne plaši se da će je nadživjeti

Da ljubav ne zna za godine i granice, govori nam ljubavna priča Gerija Hardvika i Almede. 


Almeda, koja je imala 71 godinu srela je Gerija (18) na sahrani njegove ujne Lise, zaljubila se na prvi pogled. Čim su im se pogledi sreli, znali su da između njih postoji hemija. Almeda je tada bila u žalosti, jer joj je preminuo sin Robert, pa joj je svaka utjeha dobro došla.

Iako je razlika u godinama bila baš velika, 53 godine, ljubav izmedju njih je bila nevjerovatna. Toliko su bili zaljubljeni da su odlučili ubrzo da se vjenčaju. Zajednički život su počeli samo nakon dvije sedmice od njihovog upoznavanja. Ovaj par je postao izuzetno poznat na TikToku sa 65000 pratilaca. 



I nakon šest godina njihova ljubav je velika kao prvog dana. Almeda je imala muža i bila s njim u braku 43 godine. On je preminuo od dijabetesa, a ona je poslije toga bila mnogo usamljena. Posvetila se svojoj djeci i unučadi i nije imala drugog muškarca.

Uopšte nije tražila mlađeg muškarca, ali je negdje u dubini duše znala da će sresti srodnu dušu. Porodica ih je podržavala sa obje strane. Gerijeva baka je imala godina, koliko i njegova izabranica. Ali to njima nije predstavljalo problem. 



Najvažnija im je bila njihova sreća. Mnogo ljudi je pitalo Gerija šta bi radio da Almeda premine, jer je već u starijim godinama. Gerijev odgovor je da se nikada ne zna ko će prije preminuti, ali da oni o tome uopšte ne razmišljaju, nego uživaju u sadašnjim trenucima ispunjenim ljubavlju i slogom.

Pokreće Blogger.