Pravi muž se ne skriva iza ženine suknje - Osobine muškarca koji može izgraditi jaku porodicu

Nije dovoljno da partner ima jednu dobru kvalitetu na kojoj biste izgradili brak, potrebno ih je nekoliko.


1. Pristojnost. Da biste izgradili dugoročnu vezu, ne morate biti manipulator ni prevarant, već pristojna osoba koja ima iskrene namjere, kako prema sebi tako i prema svim ostalim ljudima. To se odnosi na sve veze, kako poslovne tako i ljubavne i prijateljske. 

2. Uljudnost. Muškarac koji je sposoban ljubaznošću i lijepim manirima riješiti probleme i sukobe je san svake žene. Važno je shvatiti da svoju jačinu ne pokazujete sa agresivnošću i mišićima, već time što na razuman i inteligentan način umijete riješiti sve sukobe i probleme.



3. Ljubaznost. Nije uzalud rečeno "Obrati pažnju kako se muškarac odnosi prema roditeljima, komšijama i konobarima - to najviše govori o njegovom karakteru". 4. Stabilnost. Muškarac koji je previše lijen ili nije sposoban zaraditi novac nije dobar izbor za brak. 

Možda će neko vrijeme moći da drugi rade umjesto njega, ali to neće predugo trajati. 5. Odgovornost. Preuzima na sebe odgovornost za sreću, zdravlje i stabilnost svoje porodice. To je pravi muškarac. Odogovoran muškarac rješava svoje probleme sa dostojanstvom i ne skriva se iza ženskih suknji. 



6. Zrelost. Sposobnost postavljanja ciljeva i ostvarivanja istih, prihvatanje posljedica svojih postupaka, organizacija vlastitog života - sve su to osobine zrelog muškarca. 7. Lojalnost. Lojalnost je sinonim za održivost i užitak u ljubavnoj vezi. Bez toga muškarac nije potpun.

Pokreće Blogger.