Poruka ljubavnicama: Možda ste dobre za zabavu, ali nedovoljno dobre da zadržite muškarca

Na forumima je osvanuo genijalan tekst bivše ljubavnice koja je mnogima pokazala šta zapravo znači biti ljubavnica. U nastavku prenosimo njen tekst:


Biti ljubavnica nije niti malo zahvalna titula. I to vam priča neko ko je nosio tu titulu 4 godine, ali srećom sam se izvukla iz te rupe bez dna. Najviše me nerviraju te ljubavnice koje ponosno govore da su to što jesu. One si kikoću i osjećaju  da su iznad žena koje muževi varaju.

Iako mnogi misle da u toj ulozi nema mnogo brige i komplikacija, ta uloga ipak donosi puno loših emocija, uskraćivanja i odricanja. Biti ljubavnica znači biti privremena žena nekome. To znači prihvatiti bol i odbijanje od istog muškarca, iznova i iznova. 



Biti privremena žena znači ne biti dovoljno dobra da bi bila stalna žena. Biti privremena žena znači biti žena koja je dobra za zabavu, ali nedovoljno dobra da bi zadržala muškarca. Sad bi mi mnoge odgovorile: "Pa on mi je obećao da će ostaviti ženu, jer je njegova žena katastrofalna".

Nadajte se! Mali je broj onih koji su ostavili žene zbog ljubavnice, a oni koji jesu to uradili - uradili su to već na početku afere. Ako ima namjeru da ostavi ženu on će to učiniti čim prije, neće mu biti potrebna godina dana da se to učini.



I te privremene žene, koje se podsmjehuju i rugaju "glupim, naivnim suprugama", bolje vam je da pognete glavu. Te naivne žene su bar nekome bile prvi izbor, vi ćete zauvijek ostati drugi izbor, druga žena, druga opcija. Nije vam to više tako smješno, zar ne?

Pokreće Blogger.