Kako "pripitomiti" muškarca koji voli da švrlja - Dajte mu razlog da bude vijeran

Nije velika razlika između žene koja često mijenja muškarce i između muškarca koji često mijenja žene. Oboje to čine obično iz istog razloga - jer još nisu pronašli pravu osobu. 


Ako ste se zaljubili u ženskaroša, vaš prvi korak je da mu pokažete da možete biti prava osoba za njega. A to ćete postići tako što ćete isticati svoje vrline, a smanjiti mane. U nastavku donosimo nekoliko savjeta šta činiti u ovom slučaju. 

Ne kritikujte: Muškarac koji je navikao da bude ženskaroš treba potpuno razumijevanje a ne kritikovanje. Divite se njegovim postupcima i mislima, i pokažite mu to. Neka bude svjestan da ima razlog da vam bude vijeran. Ne pokušavajte da se svađate i budite pametni: Izbjegavajte svađe što više možete. 



Izbacite u potpunosti potezanje rasprave zbog sitnice ili gluposti jer bi čovjeka koji je navikao mijenjati žene mogli na taj način ubijediti da vi niste prava osoba za njega. Muškarac ženskaroš je obično takav jer nije pronašao pravu. A za njega će biti prava ona sa kojom nema mnogo problema i komplikacije. 

Ne razgovaraj o njegovom novcu: Ne petljajte se u njegove finansije i ne pokušavajte upravljati troškovima. Ne pitajte ga koliko zarađuje i ne zahtjevajte da vam kupuje poklone i plaća sve troškove. Financije su osjetljiva tema i mogao bi pomisliti da ste sa njim iz pogrešnih razloga. 



Njegujte dijete u njemu: I muškarcu treba nježnost. Kada dođe umoran sa posla ponudite nešto lijepo da učinite za njega. Kratka masaža ili omiljeno jelo bi vas mogli uzdignuti visoko u njegovim očima. Možda vam se čini da je glupo raditi bilo šta za muškarca, ali i vi biste voljeli da on isto radi za vas, zar ne? 

Pokreće Blogger.