Ženskaroš treba potvrdu drugih žena da vrijedi: Tipovi muškarca koji se vjerovatno nikad neće skrasiti

Neki muškarci su jednostavno takvi da ne žele da se skrase i smatraju da brak i obaveza nisu za njih.


Sve više muškaraca i žena odlučuje se za život bez djece. Neko misli da se djeca ne bi trebala rađati zbog prenaseljenosti planete, neko samo želi slobodu, drugi vjeruju da nisu stvoreni za tu ulogu. Isto je i sa brakom. Neko je za to, a neko nije. 

Neko je jednostavno uvjeren da je brak gubljenje vremena i energije. Shodno toj temi, izdvajamo 5 tipova muškaraca koji se vjerovatno neće htjeti skrasiti. Kukavica: Ogroman strah od braka, porodice, roditeljstva, odgovornosti, sve je to ono što muči muškarca kukavicu. 



Da, ovakvo ponašanje jeste djetinjastvo ali mnogi zreli muškarci se ponašaju tako, čak i u zrelim godinama nisu spremni za obavezu. Za njih je to tabu. Razveden: Možda se njegov posljednji brak pokazao strašnim i iscrpljujućim pa ne želi ponovo da prođe kroz to. 

Ovo životno iskustvo pokazalo mu je da je bolje ne rizikovati previše. Turbulentan razvod će muškarca navesti da se dobro zapita da li želi novi brak. Ovakvom čovjeku morate pokazati da sa vama neće biti problema. Imajte strpljenja i pokažite svoju dobru stranu. 



Ženskaroš: Ove tipove muškarca je najteže ukrotiti. Njima je flertovanje sa drugim ženama stil života. Takav muškarac vjerovatno ima nisko samopoštovanje ili je čak narcisoidan, zbog čega će uvijek tražiti samopotvrdu kod drugih žena. 

Karijerista: On je karijerista koji šest dana u sedmici provodi na poslu. Ima tako zauzet raspored da svoju damu ili porodicu viđa vrlo rijetko. O braku ne želi mnogo razmišljati jer mu je posao na prvom mjestu, i tako će vjerovatno uvijek ostati.

Pokreće Blogger.