Žena može osvojiti čovjeka zauvijek u 4 koraka - Savjeti pisca kako se povezati na dubljem nivou

Eckhart Tolle, jedan od najpoznatijih duhovnih vođa našeg doba, vjeruje da potraga za "srodnom dušom" ne vodi nigdje. 


Potraga za "srodnom dušom" vam ne pomaže da rastete, ne oslobađa vas bola - već naprotiv, ograničava vašu unutrašnjost. Dok ne steknete svijest o samom sebi u sadašnjem trenutku, svaka ljubavna veza neizbježno će dovesti do nezadovoljstva. 

Šta možete učiniti da uspostavite pravi kontakt sa svojim partnerom i pronađete ravnotežu koja će vam omogućiti da pravilno opažate odnos s njim? 1. Budite ženstvene. Energetska vibracija uma koja nas tjera da se opiremo, borimo se za kontrolu i napadamo je u osnovi muška. 



Takva energija nas drži razdvojene. Čovjek mora pokazati druge kvalitete: predavanje i otvorenost. Moramo dopustiti životu da bude takav kakav jeste, a ne da mu se opiremo. 2. Pokušajte zaista čuti svog partnera. Poslušajte šta drugo tijelo govori i primjetićete kad ga nešto muči. Tada ćete mu moći pomoći i riješiti sve probleme. 

3. Odustani od ljubavi-mržnje. To se događa kada centar svog svijeta prenesete na drugu osobu i postanete ovisni o njegovim postupcima i reakcijama. "Ljubav" doživljavate kada osoba zadovoljava vaše potrebe, a "mržnju" kada ne. 



Otpustite potrebu da stalno dobijate, umjesto toga produbite i ojačajte svoje prisustvo u sadašnjosti. 4. Skrenite pažnju svog partnera na sadašnji trenutak. Neka osjeća energiju koja se dešava u sadašnjosti. Ako oboje steknete ovo stanje, tada će se vaš kontakt dogoditi na nivou koji je znatno viši od uma i osjećaja. 

Pogledajte svog partnera drugim očima, oslobođenim od prošlosti i budućnosti; oslobođeni od straha i boli. Živite u sadašnjosti i voljećete drugoga kao sebe, jer ćete u njemu prepoznati vlastitu suštinu. Više se nećete morati truditi da održavate kontakt - vaša će se veza pomaknuti na dublji, duhovni nivo.

Pokreće Blogger.