Za muža birajte onog sa velikim srcem i čeličnim živcima - Najbitnije osobine dobrog muškarca

Ljubav nema veze sa izgledom. Da, izgled privlači na prvu loptu ali nije presudni faktor u zaljubljivanju. Donosimo pet vrlina muškaraca koje je teško pronaći i koje bi se trebale više cijeniti.


1. Čelični živci. Budimo realni, žene mogu dovesti muškarca do ludila. To proizilazi iz činjenice da žene vole mnogo detaljisati a muškarci vole jednostavne i koncizne stvari. 2. Snalažljivost - Zna se ponašati u svakoj situaciji: Kavaljersko ponašanje se rijetko nalazi u moderno doba.

Nekima će to izgledati papučarski, ali svakoj ženi će imponovati ako joj muškarac otvara vrata, izmakne stolicu i zna reći "Hvala" i "Molim". 3. Dobar prijatelj: Ljubav jeste bitna, ali je još bitnije da vam partner bude i prijatelj. Оvаkvі lјudі ѕu "dоbаr ulоv", јеr ѕu оdаnі і vјеrnі. 



Nајbоlје vеzе uvіјеk ѕu іzgrаđеnе nа tеmеlјіmа рrіјаtеlјѕtvа. Nеmојtе ѕе udаtі zа čоvјеkа kојі vаm је іštа mаnје оd nајbоlјеg рrіјаtеlја. 4. Brižnost: Važno je da muškarac brine o sreći svoje izabranice Muškarac koji istinski voli će uvijek brinuti o sreći svoje voljene, i to će mu biti prioritet.

Takav muškarac neće zažmiriti na probleme svoje partnerke, niti će joj dopustiti da bude tužna. Uvijek će se truditi da joj uljepša dan i učini nešto lijepo za nju. 5. Dobrodušnost. Mnoge žene govore da traže dobrog muškarca ali često takve i zaobilaze, jer ih obično smatraju "dosadnima".



Bilo da su dosadni ili ne, dobrodušnost je vrlina koja se rijetko nalazi među muškarcima i koju bi svi trebali više cijeniti. Ako planirate naći muškarca za čitav život, potražite ovu vrlinu kod njega, i vaša sreća će biti obezbjeđena.

Pokreće Blogger.