Šta znakove Zodijaka odaje da su zaljubljeni: Škorpija skida pogledom - Strijelac kupuje poklone

Svaki horoskopski znak pokazuje ljubav na specifičan način i svakoga nešto odaje kada je zaljubljen.


Ovan: Obično nije suzdržan i nestrpljiv, zbog toga će uvijek direktno reći šta osjeća bez da okoliša ili čeka bolji trenutak. Bik: Predstavnici ovog znaka brzo reaguju na poruke ili trče kroz gužvu da bi vas zagrlili. Bikovi u sebi imaju ogromnu kuglu energije koju su spremni izbaciti na onoga koga vole. 

Blizanci: Zaljubljenog Blizanca će te prepoznati tako što se stalno kikoće u društvu voljene osobe. Rakovi: Oni postaju veoma emocionalni kada se zaljube pa ako primjetite da pred vama najviše ispoljavaju svoje emocije vjerujte da im se dopadate. Lavovi: Baš poput Ovna, direktno dolaze priznati šta osjećaju, bez okolišanja i nedoumica. Djevica: Nisu tako direktni kao Lavovi, ali svoja osjećanja izražavaju dodirom i osjećajem. Ako primjetite da vas često dodiruje ili traži razlog da stavi ruku na vaše rame - nešto veliko osjeća prema vama. 

Vaga: Kada se zaljube predstavnici ovog znaka uvijek su tu uz svoju simpatiju. Uvijek traže razne razloge samo kako bi bili u društvu osobe koja im se dopada. Škorpije: Škorpije odaje zavodnički pogled. One se zaljubljuju strastveno i tako zaljubljenost ispoljavaju. Njihove simpatije će vjerovatno primjetiti da skidaju pogledom. Strijelac: Svoju naklonost pokazuju kroz materijalne stvari. Jarac: Zaljubljenost pokazuju tako što vam daju do znanja da im možete vjerovati, jer je njima povjerenje jednako ljubavi. 

Vodolija: Svoju naklonost ne pokazuju djelima, već riječima. Spremni su laskati vašem sluhu koliko god želite. Ribe: Ako im se sviđate, bit će opsjednuti vama, neprestano razmišljati o vama i tražiti razloge da se vidite. Ako se zaljube, zaljube se preko glave.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.