Šta muškarci Zodijaka ne podnose kod žena: Djevice ne tolerišu neurednost - Ribe sebičnost

Svaki horoskopski znak ima skup određenih karakteristika po kojima možemo zaključiti koje osobine traži u drugoj osobi. Poznavajući ih, možete predvidjeti moguće probleme u vezi. 


Astrologija je došla do zaključka šta muškarci ne vole kod žena, prema njihovom horoskopskom znaku. Ovan: Ovan mrzi nesigurne žene. Takvom muškarcu treba žena koja je spremna da se takmiči s njim. Ako se boji izraziti svoje mišljenje ili ne može odlučiti ni o čemu, to će zaista živcirati Ovna. 

Bik: Ovi muškarci ne vole nepredvidive žene. Teže stabilnosti i rutini i vole sve znati. Ako žena stalno radi nešto što nije prema scenariju, Bik se neće osjećati sigurno. Blizanci: Oni ne vole nekomunikativne žene. Treba im puno komunikacije, zato jednostavno pokušajte uvijek odgovoriti na njihovu poruku ili poziv. 



Rak: Rakovi ne podnose neosjetljive i ravnodušne žene. Ti su muškarci superemotivni, a ako žena na ovo ne reaguje ni na koji način, on će se jednostavno udaljiti od nje. Lav: Lavovi ne podnose žene koje ne reaguju na njihove čari. Ako ga ne hvalite svakodnevno on će se razočarati u vas i otići.

Djevice. Muškarci Djevice ne podnose nered. Ako žena ne pazi na svoj izgled ili ne pospremi kuću, onda ona kategorički ne odgovara Djevici. Vaga: Ovi muškarci se ne mogu slagati sa ženama koje vole da se svađaju. Vage će pokušati učiniti sve da izbjegnu svađe, potreban im je sklad i mir u kući, a ne sukobi. 



Dakle, histerija nije za njih. Škorpija: Škorpije ne tolerišu laži. Ako vas je uhvatio da niste rekli cijelu istinu, smatrajte da je vaša veza okončana. Strijelac. On ne voli žene koje se boje rizikovati. Ako više volite sjediti kod kuće na kauču i ne činiti ništa novo i zanimljivo, onda niste za Strijelca.

Jarac: On ne voli žene koje rasipaju novac. Ako žena ne zna upravljati porodičnim budžetom i stalno je u dugovima, tada će se Jarac brzo oprostiti od nje. Vodolije: Prilično su odani muškarci, ali ne podnose sebične žene. Smatraju ih dosadnima, konzervativnim i nepotrebnim u svom društvu. Riba: Oni ne vole manjak empatije kod žena. Ako nije spremna pomoći ljudima ili životinjama, onda je za muškarca Ribu to neprihvatljivo.

Pokreće Blogger.