Kako vratiti muškarca uz 3 genijalna metoda: Što mu manje dajete više će vas željeti

Ako se nalazite u periodu poslije raskida i želite vratiti svog muškarca - na pravom ste mjestu. Donosimo tri provjerena metoda koji bi vam mogli pomoći u toj namjeri.


Metod broj 1: Nabavite zamjenu: Ova metoda mnogima može izgledati čudno, ali mnoge dame koje su je isprobale tvrde da djeluju. Ako ste prekinuli vezu s muškarcem i svakako ga želite vratiti, trebali biste naći novog dečka. Čak i ako niste spremni za vezu, dovoljno je da prošetate sa njim i da vas vide.

Kada bivši vidi, ili čuje, da ste mu pronašli zamjenu (po mogućnosti bolju) u njemu će se probuditi potreba da vas ponovo ima - na tom principu funkcioniše većina muškaraca. Metod broj 2: Ne kontaktirajte ga: Vidjevši da vam uopše ne nedostaje, vaš bivši partner sigurno će učiniti više pokušaja da vas vrati.



Kada se žena ponaša očajnički, tj kada pokušava očajnički da ga vrati - to ga sve više odbija. Ne zovite, ne pišite, ne komunicirajte s njim ni na koji način tokom narednih dana. Ova metoda je dobra bilo koji ishod da se desi. Ili će se poželjeti vratiti ili ćete jednostavno prestati čeznuti za njim.

Što manje posežete za njim, brže će proći negativni osjećaji - a samo će se lijepe uspomene početi pojavljivati. Metod broj 3: Dotjerajte se do maksimuma i izađite sa prijateljicama. Ovo je jedna od najefikasnijih metoda za vraćanje bivših.



Sve ono što ste oduvijek htjeli promjeniti na sebi, raskid je idealno vrijeme za to. Dotjerajte se kao nikad prije, navedite ga da se pokaje što vas je izgubio. Pritom, kada vidi da ga ni malo ne žalite - to će ga zaintrigirati da vas ponovo ima.

Pokreće Blogger.