Ako muž postane bolji prema ženi - Možda ga je ljubavnica ostavila: Tipovi ponašanja preljubnika

Ako primjetite velike promjene u ponašanju svog muškarca, zapitajte se odakle one proizilaze.


Postoje afere koje se dese u braku, dođu i prođu, a da supruge to nisu ni primjetile. Međutim, na osnovu muškarčevog ponašanja moglo bi se utvrditi da li ima aferu sa strane i kada je okonča. Naravno, sve zavisi od toga koliko je vremena i truda posvetio svojoj ljubavnici. 

Ali ako se zaljubio u nju onda će se vjerovatno čudno ponašati. 1. Ponaša se blesavo. Činilo mu se da ga razumije samo ljubavnica, bilo mu je ugodno s njom. Ona je bila njegovo utočište, a sada je ostao bez nje i ne zna kako da se ponaša. 



Možda će sebi zamjeriti što joj nije pružio dovoljno vremena i pažnje, pa će činiti svakakve gluposti, nenalik njemu. Ako je u procesu da povrati ljubavnicu vjerovatno će češće izlaziti napolje nego što bi inače. 2. Zbunjen je. Možda je toliko navikao na njenu "utjehu" da mu je sad prosto neshvatljivo kako da nastavi dalje bez afere. 

Vjerovatno će se truditi da joj dadne više pažnje kako bi izgladili odnose, iako ga kod kuće čekaju supruga i možda djeca. 3. Depresivan je. Ona je možda postala dio njegovog života, njegova radost u mračnim danima a kada je ostao bez nje, izgubio je smisao u svemu. 



4. Svadljiv je. Muškarac kojeg je ljubavnica napustila vjerovatno misli da su svi drugi krivi, samo on ne. Možda će čak kriviti svoju suprugu i biti veoma arogantan prema njoj, a da ona ni ne zna zašto je takav. Njegovo nezadovoljstvo se neće moći sakriti.

Ako primjetite ovakvo ponašanje kod muškarca, zapitajte se za šta vas osuđuje. 5. Ljubazniji je: Nakon što je prošao prethodne 4 faze dolazi u 5-tu fazu. Njegov ego je povrijeđen. Muškarci koji imaju ljubavnice vjerovatno ne očekuju da će ih one ostaviti, a ako se to desi ego im je veoma povrijeđen. 

U tom slučaju će se vjerovatno morati pokazati bolje kod svoje supruge kako bi podigli ego i vrijednost u vlastitim očima. Dakle ako se odjednom počne ponašati ljubaznije, zavodnički, koketno - zapitajte se odakle potiče ta nova promjena.

Pokreće Blogger.