Žena priča jezikom emocija: Ne plaši se kada je glasna, plaši se kad zaćuti

Žene govore jezikom emocija. Nekad taj jezik izgleda previše napadan za muškarca, ali takav je. 


Dragi Muškarci, shvatite jednu stvar, kada žena započne konflikt i obaspe vas kritikama to ne znači da vas ne voli i da želi kraj. To je njen način da pokaže da se bori za vas. Ne treba da brinete, jer bar je neko spreman da se bori do kraja za vašu vezu. 

U takvim trenucima je nemojte nazivati neuračunjivom, isfrustriranom i slično, već poslušajte šta ima da kaže i pronađite zajedničko rješenje za probleme. I što je najvažnije, budite srećni jer imate nešto vrijedno zbog čega se treba boriti - snažnu ženu. 



Ne plašite se kada je jako glasna, plašite se kad zaćuti... kad prestane da pokušava... kad se više ne raspravlja sa vama... kad prestane razgovarati sa vama... kad više ne vidite njene suze. Jer kada žena zaćuti, ona prestaje da se bori za vas. 

Kad žena zaćuti postala je ravnodušna, a ravnodušnost je najgora stvar koja može zadesiti vašu vezu. Kada zaćuti odlučila je da se zaustavi. Shvatila je da vi više ne vrijedite ni jedne njene emocije. Kada žena zaćuti, očigledno je da se plamen koji je gorio u njenom srcu ugasio. 



Njeno srce, koje je nekada voljelo, je postalo santa leda - jednostavno više ne želi da se bori za vas. Kada žena voli, spremna je da se bori do samog kraja. Ona ulaže svoje srce, svu svoju energiju u ispravljanje situacije, zato budite srećni dok je vaša žena glasna. To znači da vas voli, i da se za vas bori.

Pokreće Blogger.