Žena Blizanac i žena Vodolija: Dvije fantastične dame Zodijaka koje krasi 10 predivnih vrlina

Donosimo astro analizu karaktera žena rođenih u horoskopskom znaku Blizanaca i Vodolije.


Žena Blizanac i njene najljepše karakteristike: Pronicljivost, duhovitost, domišljatost, svestranost, kreativnost, rječitost, spretnost, šarmantnost, optimizam, komunikativnost. Žene Blizanci su pravo osvježenje u Zodijaku. Svjesne su raznolikosti među ljudima i zbog toga one najlakše prihvataju tuđe vrline i mane. 

Ženu Blizanca krasi izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike, globalnog zagrijavanja pa do omiljene španske serije. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promjena i dinamičan način života.



Ove žene su poznate po svom neodoljivom šarmu. Spremna je da upotrijebi i sva "ženska oružja", svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Jako je komunikativna, pozitivna i draga - zato drugi toliko uživaju u društvu sa njima. 

Žena Vodolija i njene najljepše karakteristike: Ženstvena, duhovita, pametna, kreativna, humana, jedinstvena, pozitivna, lojalna, mudra, ekstravagantna. Sloboda i nezavisnost veoma su važne za žene Vodolije. Vezuju se samo svojom voljom, i kada osjete da je pravo vijeme. 



Vodolija je odličan prijatelj, savjetnik, rame za plakanje, podrška. Uvijek je tu za svakog, ali nekad i preteruje u pomaganju drugim ljudima. Žena Vodolija ima karakteristiku da ništa ne uzima zdravo za gotovo. Ona sve ispituje i u svemu traži dublji smisao, namjeru i svrhu. 

Iako na prvi pogled možda djeluju otuđeno i hladno, one jako vole ljude i veliki su humanisti. Drugim riječima, kada god mogu da pomognu nekome, uradiće to svim srcem, a rado se uključuju i u humanitarni rad. To je ono što ih čini magičnima.

Pokreće Blogger.