Muškarci, kad pomislite da je tuđa žena ljepša - Pomislite i da se njen muškarac bolje brine o njoj

Kažu da je trava uvijek zelenija u tuđem dvorištu. Ali možda nije do trave, već do onoga ko brine o njoj.


Odabir našeg partnera itekako mnogo govori prvenstveno o našem karakteru, a zatim i o budućnosti kakvu ćemo dočekati. Mnogo puta smo vidjeli ženu koja živi u braku sa lošim čovjekom. Ona je ispijena, tmurna, oronula, bezvoljna i na prvi pogled već je jasno kakav život živi.

Dok žena koja se udala za muškarca koji je podstiče da bude bolja, koji je podržava, tješi, i pomaže da riješi sve svoje probleme je vedra, blistava i naprosto zrači predivnom energijom. Možda ljudi i ne shvataju koliko drugi utiču na njihovo vlastito raspoloženje.



Nažalost svi mi imamo naviku da se poredimo sa drugima. Poredimo naše izglede, živote, finansijska stanja, zdravlje, fizičku sposobnost pa čak i partnere. Istraživanja su pokazala kako neki muškarci smatraju da su zauzete žene atraktivnije, i neki čak misle kako su druge ljepše od njihovih.

Ali to je klasična varka jer taj muškarac vjerovatno vidi samo lijepu stranu tih žena, vide ih dotjerane, skockane u najboljem izdanju. Dok svoje partnerke vjerovatno često viđaju i rasčupane, i nesređene pa im se čini da je samo njihova takva.



Dragi muškarci, žena nije primorana da 24 sata na dan izgleda savršeno. Ona će se potruditi da za vas izgleda najbolje što može, ali važno je da shvatite da na njen izgled itekako utiče i to kako se ophodite prema njoj, koliko je srećna sa vama i koliko joj pružate emocije koje joj trebaju.

Zato sledeći put kada vidite ženu nekog muškarca koja izgleda predivno, atraktivno, srećno, pozitivno - pomislite i kako se taj njen muškarac zaista brine o njoj. Ako vaša žena ne sija takvim intezitetom potrudite se da to promijenite. Uz malo truda svaka žena može sijati poput najljepše zvijezde.

Pokreće Blogger.