Ako želite vijernog partnera potražite ga u 3 znaka Zodijaka - Bik je oličenje odanosti

Astrologija nam može pomoći da shvatimo kako se ponašamo u vezama, zato ćemo izdvojiti tri najvjernija znaka zodijaka i analizirati kako se svaki od njih ponaša u ljubavnoj vezi. 


Škorpija: Iako izvana zaista stvaraju privid ravnodušnosti i nezainteresovanosti, ispod se nalazi čitav okean emocija. Škorpijina odanost proizlazi iz sposobnosti suosjećanja i intuicije. Zbog ljubavi su spremni žrtvovati vlastitu dobrobit. Svjesni su da je odanost temelj svakog odnosa i romantične veze. 

Njihova planeta zaštitnica, Pluton, simbol je ponovnog rađanja, borbe i transformacije, i to ga čini sjajnim partnerom. Vaga: Vaga uvijek teži ravnoteži i stabilnosti u odnosima. Dostigavši intelektualni i emocionalni nivo svog partnera, Vaga je spremna da mu pruži svoju vječnu odanost. 



Vaga postavlja svoje bliske ljude na zlatni tron i sa njima ćete biti jako sretni. Bik: Kao veliki prdstavnik elemenata Zemlje, Bik je okovan rutinom i zadovoljan sa malim životnim radostima. Iako su Bikovi vrlo izbirljivi u izboru prijatelja i partnera, Bik se prema voljenima odnosi strpljivo i pažljivo. 

On koristi sve jezike ljubavi koji su mu dostupni da izrazi svoju odanost. U njegovom slučaju, „ostati u kontaktu“ znači više od pukog čavrljanja za ručkom svakih nekoliko mjeseci. Bik vas želi grliti svaki dan do kraja života. 



Bik je najpouzdaniji od svih horoskopskih znakova, uvijek spreman da se zaista potrudi oko osoba koje voli. Jako je drzak i previše strog prema ljudima koje želi zadržati u svom životu, zbog toga se često veoma naljuti ako date povoda za ljubomoru.

Pokreće Blogger.