Većina muškaraca vole žene koje znaju dobro "odbrusiti" - 3 tipa žena koje lako osvajaju

Svaka djevojka može biti privlačna, potrebno je samo malo truda i lijepih manira da to postigne. 


U svakom slučaju, trebala bi biti njegovana i paziti na svoj izgled i figuru, ali ne iz razloga što društvo tako nameće, već zato što je to pravilan i zdrav način života. Pravilnom šminkom, stilom i odjećom možete sakriti nedostatke, istaknuti svoje dostojanstvo i postati poželjni - pa zašto to ne iskoristiti?

Ovo su tri tipa žena koje će se lako dopasti svakom muškarcu: 1. Žena koja zna "odbrusiti" - Neki će muškarci reći da vole žene koje im se podređuju ali istina je da većina muškaraca vole pored sebe imati inteligentnu ženu koja se zna izvući iz neugodne situacije i koja zna odbrusiti čovjeku koji je nečim uvrijedi (ali na kulturan način).



Mnogi muškarci to smatraju privlačnom osobinom. 2. Samopouzdana i otvorena: Ako je žena samopouzdana ona lako privlači muškarce. Takve žene prihvataju sebe sa svim svojim nedostacima. Samopouzdanje ide ruku pod ruku s otvorenošću - muškarci vole ljubazne i vedre žene s kojima je lako komunicirati. 

Čak i žena koja možda nije fizički atraktivna će zaintrigirati muškarce svojim samopouzdanjem, jer takva žena ih navede da pomisle: "Ona je tako samouvjerena, mora da ima nešto toliko dobro u vezi nje da se i sama ponosi time.". Zar to nije sjajan utisak? 



3. Ženstvena i brižna: Grube žene rijetko privlače muškarce - to je činjenica. I ne radi se ovdje o dugoj kosi ili suknji do poda, već o tome kako se žena predstavlja. Ako psuje poput kočijaša, ponaša se agresivno i razdražljivo, tada će malo koji muškarac htjeti započeti vezu s njom.

Pokreće Blogger.