Smiješna strana Zodijaka: Kako bi se ponašali u horor filmu - Dok Rak paniči Ovan traži izlaz

Kako biste se vi ponašali da se nađete u nekoj situaciji iz horor filmova? Zamislite da je grupa svih horoskopskih znakova u sceni horor filma, šta mislite kako bi se ko ponašao? Astrolozi su napravili analizu svakog horoskopskog znaka i došli na zaključak kako bi reagovali u takvom trenutku. 


Ovan: On bi bio vođa čopora koji drugima naređuje šta da rade. U stresnim situacijama Ovan je sposoban veoma dobro procijeniti situaciju i pronaći najbolji izlaz. Ako se ikada nađete u lošoj situaciji sa Ovnom velike su šanse da ćete se lako izvući uz njegovu pomoć. 

Bik: Kada bi se Bik našao u sceni horor filma on bi bio onaj lik koji se na samom početku onesvjesti, propusti sve događaje pa kasnije kada dođe svijesti i vidi šta se desilo - ponovo se onesvjesti. Blizanci: Oni će vjerovatno paničariti, ali u toj panici prikupiće sve od oštrih predmeta što im padne pred ruke.



Blizanci su oni koji spašavaju čitavu situaciju. Rak: Oni u takvoj situaciji obično ne smišljaju načine da se spase već se prepuštaju histeriji i panici. Lav: On bi ispao veliki heroj u horor filmu. Lav ima sposobnost da smiri situaciju i navede ostale da razumno pronađu spas. 

Djevica: Ovaj znak Zodijaka u horor filmu bi rekao "Dajte mi kokice dok gledam ovaj show". Djevice vole glumiti da ih ništa mnogo ne potresa i vole ispasti face u svakoj situaciji. Vaga: U horor filmu Vaga je osoba koja stalno bježi, sakriva se po raznim ćoškovima i zaključava. 



Ne bi je bilo mnogo briga za ostale koji se tu nalaze, Vaga bi pronašla sklonište za sebe. Škorpije: One će se postaviti kao da su cijeli život čekali tu situaciju. Njihova pravedna i detektivska strana bi nametnula svoj autoritet i pronašla razne načine za izlaz iz situacije. 

Strijelac: On bi se ponašao drugačije od ostalih - dok bi drugi bježali od ubice, Strijalac bi pokušao ući u njegovu glavu i doznati kako ovaj čudnovati čovjek razmišlja. Jarac: Ovaj znak Zodijaka se plaši svoje sjene, za njega bi ovakva situacija bila prava tragedija. 

Vjerovatno bi se sakrivao iza Ovna i Lava jer mu oni ostavljaju utisak jakih ličnosti. Vodolija: One će uraditi sve da spase živu glavu, kako svoju tako i svih ostalih. Vodolija bi bila onaj lik koji na kraju filma izlazi sav prljav i izranjavan iz situacije ali ponosan jer je uspio spasiti stvar. 

Riba: Možda će pronaći koju strategiju kako da se spase ali će te u tom procesu vjerovatno skrivati iza drugih likova. Koliko god im je stalo da se svi spase ipak im je najvažnije da oni budu dobro.



Pokreće Blogger.