Pravog muškarca nije sramota reći koliko mu žena znači: Predivna ljubavna priča Bon Džovija

Američki muzičar i osnivač rock grupe John Bon Jovi, ima brak iz bajki, na kojem mu mnogi zavide.


I dalje se prema svojoj supruzi Dorotei odnosi kao prema kraljici i nikad ne prestaje da je hvali. Najljepši dio priče je činjenica da su se vjenčali 1989. - prije više od 30 godina! Pored toga što je bio jako popularan i tražen među ženama, za Jovija niko nije postojao, osim njegove voljene supruge. 

Ništa i niko se nije mogao porediti s njom. Koncerti, nastupi, obožavatelji i slava - ništa mu nije bilo bitnije od supruge, i to nije sakrivao. Znao je da će s njom živjeti čitav život. „Danas se osjećam 10 puta sretnije nego kad sam bio mlad. Osvrćući se unazad, shvatam da je ovaj brak najbolja odluka koju sam ikad donio ”, kaže Bon Jovi. 
 


Upoznali su se 80-ih: Imali su 18 godina i zajedno pohađali neke časove u školi. Školska ljubav, nije bila baš glatka, ali uspjeli su hrabro savladati sva iskušenja i prepreke. Muzičar je postao zvijezda kontinenta kojeg su žene obožavale ali on je više mario o svojoj voljenoj. 

Mnogi su bili protiv njihovog braka pa su pobjegli u Las Vegas i vjenčali se tajno. Vijest o tako ishitrenom braku nije obradovala nikoga osim sretnih mladenci. Bon Jovi se sjeća da je njegov menadžer bio posebno ljut i rekao je „Kako si mogao to uraditi? Idol svih djevojaka je sada oženjen? Ovo je kraj karijere, kraj svega! " 



A Bon Jovi je na sve imao jedan odgovor: "I neka cijeli svijet čeka." Nije ga bilo briga kako ide njegova karijera, jer je u blizini bila njegova voljena djevojka, njegova supruga! Ovo je bila djevojka njegovih snova, što znači da je odluka o braku jedina ispravna! 

Njegova ljubav mu je bila važnija od slave i novca, važnija od svega na svijetu! Muzičar je zahvalan svojoj supruzi što mu je unijela toliko sreće u život. Tvrdi da je upravo ona bila stub svega. „Ona je stub moje porodice, moje karijere. 

Ne mogu imenovati drugu takvu osobu kojoj bih bio toliko zahvalan na ljubavi i povjerenju. " Supruga Bon Jovija nije samo divna majka i supruga koja voli, već i njegova muza. Jovi inspiraciju crpi iz ljubavi koja vlada u njihovoj porodici.

Pokreće Blogger.