Voditeljka savjetuje u kojim godinama je muškarce možda bolje zaobići: Starije nije i bolje

Žene koje traže ozbiljne veze trebale bi pripaziti koliko godina imaju muškarci sa kojima žele započeti vezu. U različitim fazama života muškarci se drugačije ponašaju, a ponajviše prema ženama. 


U nekim periodima života muškarci grade bolju vezu sa svojim partnerkama a u nekim periodima života više igraju igru i manipulišu. Jana Hocking, voditeljka koja radi u australijskoj radio stanici Triple M, često je pričala o ljubavi i vezama. 

Ono što je ona mislila da je najbitnije imati na umu kada stupa u vezu sa muškarcem je da njen muškarac nije činio prekršajna djela, da nema poroke i poteškoće da se emocionalno veže za ženu. Međutim, kasnije je na tu listu dodala još nekoliko uslova za koje je shvatila da su od presudnog značaja. 



Radi se o godinama muškarca sa kojim stupa u vezu. Što se tiče muškaraca koje je poželjno izbjegavati ona tvrdi da su to muškarci starosti od 30 do 40 godina. Navodi da se muškarci između 30 i 40 godina teže vezuju i imaju poteškoće u razvijanju normalne veze sa ženom. 

Pored toga, muškarci u ovim godinama žele porodicu i zajednički život, ali sa partnerkama sa kojima su duže u vezi. Ako upoznate slobodnog muškarca u tridesetim, on vjerovatno neće htjeti ništa ozbiljno dok ne prođe određen vremenski period. 



Ona navodi da ako želite ljubav i stabilnu vezi potražite nekoga mlađeg od trideset godina jer će takvi željeti isto što i vi i uspjećete se bolje prilagoditi jedno drugome. Do ovih zaključaka je došla iz vlastitog iskustva, ali i iz iskustva ljudi koje poznaje. 

Njeni partneri, koji su bili zreli muškarci su više komandovali i voljeli manipulisati tuđim umovima. Ono što mnoge žene prevari jeste činjenica da muškarci sa godinama izgledaju zrelije i privlačnije, naravno ako vode računa o svom izgledu, ali to nema nikakve veze sa tim koliko su zreli i privlačni i iznutra.

Pokreće Blogger.