Šta mjesec rođenja govori o sudbini žene: U Januaru se obično rađaju jake - U Martu ranjive

Mnogi astrolozi i numerolozi vjeruju da mjesec rođenja neke osobe utiče i na njen dalji život i sudbinu.


Januar: U januaru se rađaju najupornije žene. Ove žene sve probleme rješavaju same bez da zatraže pomoć od drugih. Februar: Žene u februaru imaju sledeće osobine: ustrajnost, tvrdoglavost, osjetljivost i osvetoljubivost. Imaju prilično težak karakter. 

 Ne plaše se poteškoća, uvijek brzo donose odluke i uglavnom ne vole dugo razmišljati. Žene u februaru sjajno manipulišu ljudima zbog čega obično uspiju u karijeri. Mart: Žene u martu su osjetljive i ranjive. Možda se naizgled čine jako tvrdoglavima, ali to je samo njihov štit. 




Priroda ih je obdarila posebnom mekoćom i šarmom, zbog čega djeluju toliko privlačno za muške zaštitnike. April: April je poznat po hrabrim i odlučnim ženama. Sposobne su ostvariti sve što požele- Bježe od nestabilnosti i skromnog života. 

Maj: To su žene vođe kojima je lakše biti dobar šef na poslu nego dobar supružnik. Zadovoljstvo im najčešće pričinjavaju materijalne stvari. Jun: Junske žene su poznate po tome što su oprezne. Često se osjećaju ranjivo i nesigurno, ali njihova dobra priroda im ne dopušta da zlom odgovore na zlo. 



Ne podnose svađe u javnosti i odlikuju se nevjerovatnom intuicijom koja im omogućava da izbjegnu sukobe. Jul: Takve žene odlikuje skromnost i romantičnost. Sposobne su iskusiti duboka osjećanja koja pažljivo skrivaju. Najvažnije u životu su im dom i porodica. 

Avgust: U avgustu se rađaju žene poznate po svom ponosu i nezavisnosti. Uprkos njihovoj dobroti i plemenitosti, muči ih želja za moći. Vole kad je sva pažnja drugih privučena samo na njih. Septembar: Dame Septembra su emotivne i temperamentne. 

Odlikuje ih velika razboritost. Izuzetno su sebične i pomalo škrte, pa im može biti teško rastati se s novcem i otplatiti dugove. Oktobar: U Oktobru se rađaju lagane, odgovorne i inteligentne žene. Imaju dobro pamćenje. Imaju svoje principe kojih se snažno pridržavaju i najviše se bore za svoju porodicu.

Novembar: Žene u novembru poznate su po svojoj razboritosti i sebičnosti. Oni su snažne ličnosti s moćnom intuicijom, čiji muževi moraju prihvatiti činjenicu da se njihova mišljenja često ne podudaraju. Decembar: U Decembru se rađaju emotivne žene eksplozivnog karaktera. Upornost i neustrašivost - tako se ove žene mogu opisati. Uvijek uspiju u onome što su naumile i lako prelaze sve prepreke.

Pokreće Blogger.