Kako se ponašaju Zodijaci kad im slomite srce: Ovan traži novu avanturu, a Ribe psihologa

Kada povrijedite ili izdate horoskopske znakove svaki od njih reaguje na drugačiji način.


Ovan: Kad je Ovnu slomljeno srce, oni krenu u novu avanturu i počnu mijenjati partnere poput čarapa. Tako pokušavaju sebi dokazati da su vrijedan trofej. Bik: Ako im slomite srce brišu vas iz života i uklanjaju iz vida sve što ih podsjeća na vas. Od njih vjerovatno nikada nećete dobiti drugu priliku ili oprost. 

Blizanci: Pokušavaju ostati prijatelji s bivšim partnerima, čak i ako im je srce slomljeno. Vjeruju da će im komunikacija i druženje olakšati podnošenje gubitka. Rak: S obzirom na njihovu osjetljivost oni mnogo teže podnose činjenicu da ih je neko povrijedio. 



Trebaće im dosta vremena da se oporave, ali vjerovatno nikada neže zaboraviti tu bol. Lav: S obzirom da se radi o vatrenom znaku Lav neće dugo patiti. Lavovi će učiniti sve da oslobode ljutnju i bol i tada će početi živjeti kao da im je svaki dan posljednji. 

Djevica: Kada slomite srce Djevici ona će bježati od tog osjećaja i zaokupiće se poslom. Vaga: Neko vrijeme će izbjegavati ljude jer ne žele da ih neko pita za osobu koja im je slomila srce. Škorpija: Obično reaguje previše emocionalno kad mu je srce slomljeno, a odlazak u diskoteke i noćne izlaske je jedini način da prebrodi ovu bol. 



Strijelac: Kada povrijedite Strijelca on osjeća potrebu da mora negdje da otputuje. Možda promijeni grad, napustiti zemlju, isključiti telefone i fokusira se na oporavak. Jarac: Provode više vremena sa svojom porodicom kako bi prazninu ispunili drugom vrstom ljubavi. 

Vodolija: Oni koriste svu svoju kreativnost da krenu dalje kada im neko slomi srce. Kreativni su i znaju kako bol pretvoriti u umjetnost. Svoje dramatične ljubavne priče dijele s drugima. Riba: One se za pomoć obraćaju psiholozima.

Vrlo su emotivni i sentimentalni, ali to rijetko pokazuju čak i najbližim ljudima. Da bi se oporavili i nastavili dalje, trebaju razgovarati s nekim ko ih ne poznaje i neće im suditi, a psiholog je idealan izbor za to.

Pokreće Blogger.