Najbolji ljubavnici Zodijaka: Ako niste bili sa Ribom ne znate šta ste propustili

Titula "Najbolji ljubavnik" ide predstavnicima četiri znaka Zodijaka odjednom, jer svi to zaslužuju. 


Međutim, jedan od znakova posebno se ističe... Ovan: Predstavnici ovog znaka smatraju se jednim od najboljih ljubavnika. Osim što Ovan vrlo dobro zna kako funkcioniše tijelo partnera, on je i izvrstan specijalista za erogene zone. 

Spreman je za bilo kakve eksperimente, za njega nema ništa zabranjeno. U kritičnim trenucima Ovan preuzima kontrolu nad situacijom. Vodolija: Ima svestran i vrlo specifičan ukus u odabiru partnera. Ponekad ni on sam ne može shvatiti šta najviše voli.



Zato je bitno da njegov partner sam pronađe njegovu tačku zadovoljstva. Savršeni ljubavnici koji zaista znaju uživati u igri u krevetu. Riba: Vrlo nježni i senzualni partneri u krevetu. Mnogi kažu da ako niste imali Ribu onda i ne znate šta je emocionalna bliskost i zadovoljstvo. 

Škorpija: A titula najboljeg od najboljih ide Škorpiji. Predstavnici ovog znaka simbolizuju seksualnost, erotičnost i sve moguće manifestacije ljubavi. Rijetke su Škorpije koje svoje osjećaje poklanjaju jednoj osobi, jer vole da igraju igru osvajanja.



Život im često uljepšaju najmanje dvije žene istovremeno. Inače nisu poznati po svojoj vijernosti ali - Čim pronađu partnera koji im u svemu odgovara, pretvaraju se u vjernog i predanog porodičnog čovjeka.

Pokreće Blogger.