Ako vas muškarac ne cijeni pokažite mu kako izgleda život bez vas: 7 savjeta za sve žene

Ako se vaš muškarac počeo udaljavati od vas možda je vrijeme da neke stvari promijenite ili da mu neke stvari uskratite. Obratite pažnju na 7 sledećih stvari:


1. Pokažite mu da cijenite sebe: Ako mislite da stedobar komad i zaista vjerujete u to, i drugi će povjerovati u to. 2. Pregrizite jezik kada ste ljute: Niko ne voli negativne ljude koji se stalno žale. Zanovijetanje nije privlačno, ono bi moglo otjerati partnera od vas. 

Kada vas prestane cijeniti pokažite mu svoju ljepšu stranu, onu koju je nekad zavolio. 3. Ne govorite ružno o drugim ženama: Žena koja komentiše druge žene, ne ostavlja utisak da je zadovoljna sa sobom i svojim životom. Ogovaranje i vrijeđanje drugih žena pokazuje nesigurnost i ljubomoru.



4. Opustite se: Niko ne voli biti u društvu sa nekim ko je pod konstantnom tenzijom i stresom. Pronađite "izduvni ventil" da izbacite iz sebe sav bijes i frustracije i tako ih nećete prenositi na druge. 5. Pokažite mu kako izgleda život bez vas: 

Muškarac koji se počeo hladiti od svoje drage je vjerovatno navikao da je stalno ima, i da je ona stalno tu pa je uzima zdravo za gotovo. Izađite sa prijateljicama, otidite na kratko putovanje - pokažite mu šta može izgubiti. 6. Pokažite da imate bogat život: 



Pokažite mu da imate svoj posao, strasti i ciljeve u životu. Muškarcima je njihov poslovni uspjeh veoma važan, i biće oduševljeni da pored sebe imaju ženu koja takođe vodi računa o tim stvarima. 7. Ispunite svoj život drugim aktivnostima osim da mu dadiljate: 

Muškarcima se sviđa kad žena ima život ispunjen stvarima koje voli. Dogovori i obaveze pomažu da se osjećate ispunjeno, sretno i privlačno. A to su tri osobine koje ženu pretvaraju u magnet za muškarce.

Pokreće Blogger.