Znakovi Zodijaka koji se odlično slažu: Ribe nikako ne idu uz Blizance, ali uz Vodolije sjajno

Postoje neka prijateljstva koja u teoriji možda i ne izgledaju dobro, ali se ispostavi da su sjajna. Ako vas zanima ko se u horoskopu najbolje slaže pročitajte u nastavku: 


Vodolija i Ribe Vodolija je pronicljiv i inteligentan pojedinac. A Ribe su prilično veliki sanjari i obično su vrlo emotivni. Ova dva horoskopska znaka su vrlo neobična. Mnogo ljudi bi čak rekli da su oni čudaci Zodijaka. Međutim, mogu međusobno dobro funkcionisati. 

Vodolija će Ribe moći održati prizemljenim. Vodolija može naučiti Ribe da budu pametnije. Ali Ribe takođe mogu naučiti Vodoliju da bude više u skladu s njihovim osjećajima i emocijama. Vaga i Vodolija:  Oni će biti vrlo strogi i ispravni prema svemu. 



Vodolija je pametna, praktična i logična. To znači da se vrlo dobro snalaze u stvarima na vrlo racionalan i promišljen način. Oni skoro da nikada neće naići na nesuglasice. Ako ih sastavite, to će biti takva intelektualna sila. Očekujte da će ovo dvoje napraviti ozbiljnu buku. 

Škoprija i Vaga: Njih dvoje bi mogli puno toga postići u svom prijateljstvu. Škorpija bi napravila odličan posao unoseći puno strasti, intenziteta i snage u život Vage. U isto vrijeme, Vaga bi uvijek bila odličan prijatelj Škorpiji. Škorpija bi se kraj Vage osećala cijenjenom i vrijednom. 



Lav i Djevica: Egoistični Lav će postati savršen prijatelj s cijenjenom Djevicom. To su dva znaka zodijaka koji uvijek visoko misle o sebi. Ne vole biti okruženi sa bilo kim. Zato bi se uvijek trudili da se drugi osjećaju elitno i posebno. U isto vrijeme, ovim individuama nikada ne bi nedostajalo samopouzdanja. 


Pokreće Blogger.