Žena više privlači kad je umiljata, a ne borbena: 7 trenutaka kad muškarac shvati da žena nije prava

Žene svojim ponašanjem dosta govore o sebi, i na 7 načina muškarcu pokazuju da nisu pravi izbor.


1. Nema budućnosti. Ako muškarac ne vidi sebe pored svoje partnerice u budućnosti ta veza je u startu osuđena na propast. 2. Odbijanje. Žene imaju tu naviku da odbijaju muškarca od sebe kada su nervozne, umorne i ljute, dok su muškarci pomalo drugačiji. 

Oni će takvo ponašanje povezati sa ljubavlju i pomisliće da to činite jer više ne volite. 3. Osjećaj krivice. Ako je osjećaj krivice postao vaša svakodnevica, tada je problem u nerealnim očekivanjima i tome da ste oboje zaljubljeni u idealnu sliku partnera. Ne možete li otvoreno razgovarati o tim očekivanjima i naći kompromis, nećete to uspjeti ni u budućnosti. 4. Pretjerano dramatizovanje. Kada se zaista osjećate povrijeđeno ili uznemireno, logično je da želite da vaš muškarac bude tu za vas i da vam pruži podršku i ohrabrenje.

Nemojte briznuti u plač svaki put kada se posvađete sa svojom drugaricom. Nemojte potencirati raskid kada vam partner ne daje podršku onako kako vi želite. Muškarce odbijaju one žene koje prave frku i oko običnih sitnica. 5. Zloba. Čak i da izgledate kao mis svijeta, ako ste “rospija” bićete odbojni muškarcima. Muškarci više vole žene koje su jednostavne i drage. Žene koje su zle prema ljudima oko sebe, rijetko imaju udvarače. 6. Alkohol: Ako idete na rođendansku žurku, vjenčanje, večeru ili na odmor sa vašim partnerom, vodite račina da konzumirate alkohol što manje možete. 

Istina je, mnogi bi voljeli da se nađu u situaciji - da odvedu pijanu djevojku kući, ali ne i da je upoznaju sa svojim majkama. Nemojte se napiti kada ste negdje sa njim. To pokazuje da nemate samokontrolu. 7. Neurednost: Ne morate izgledati kao seks simbol da bi se dopali muškarcima. 

Oni imaju tendenciju da im se svjesno ili nesvjesno sviđaju žene koje su reprezentativne i vode računa o sebi i svom izgledu. Dakle, žene koje se ne brinu o svojoj higijeni, imaju neurednu odjeću, kosu i nokte, uvijek će biti odbojne muškarcima. 

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.