Žena na genijalan način okončala afere svog muža: Zaljubljena žena je spremna na sve

Ne diraj zaljubljenoj ženi njenog muškarca, ne znaš na šta je ona sve spremna da bi ga zadržala.
Tako je i jedna zaljubljena supruga odlučila da okonča afere svog muža na genijalan način.


"Imam punih 48 godina i sa svojim mužem sam u braku već 28 godina. Da, mlada sam se udala ali ni jednog trenutka nisam zažalila jer je on čovjek mog života i jedini čovjek kojeg mogu zamisliti pored sebe. Imamo dvoje prekrasne djece i živimo jako raskošno.

Moj suprug je osnovao veliku kompaniju još kao mladić, i jako je bogat, zbog čega su se uvijek druge žene lijepile na njega. Često sam morala sama da se obračunam sa njima, i radila sam to bez problema. Stvari su se počele mijenjati kada je zaposlio novu sekretaricu.



Par puta sam je odmjerila kada sam išla u firmu i vidjela krajičkom oka kako koketira sa njim bez ustručavanja. Narednih dana sam provjeravala njegov telefon, prelistala njihove poruke i shvatila da se viđaju. Teško mi je palo to što ima aferu ali sabrala sam se i osmislila plan da je se riješim.

Sljedeći dan, moj muž nije bio u firmi pa sam otišla da posjetim svoju suparnicu. Prišla sam joj potpuno prijateljski i započela ženske razgovore koji su se kasnije pretvorili u razgovore o muškarcima. Naravno, ona nije ni slutila da ja znam da su u šemi i to sam odlično iskoristila.



Ispričala sam joj kako me muž nervira u nekim stvarima a ona se pretvorila u uho, sve je htjela da čuje i zna. Tada sam joj ispričala kako, na primjer, obožava da jede pasulj svaki dan ali ga je sramota to priznati. Ispričala sam joj kako sam mu morala davati svoje tablete za smirenje svaki dan, jer ga je bilo sramota da kupi sebi.

Zatim sam joj ispričala kako me je uvijek nerviralo što je poslije svake svađe odlazio iz kuće da se "ohladi". Naravno, ništa od toga nije bila istina - moj muž je mrzio pasulj, bio je u potpunosti mentalno stabilan i nismo imali apsolutno nikakve svađe - on ih ne podnosi.

Narednih dana, ljubavnica je pokušala da igra ulogu njegove supruge. Kuvala mu je pasulj i tjerala ga jede, na šta se on jako iznervirao pa mu je ponudila tabletu za smirenje. Vidjela je koliko ga je naljutio taj njen nastup pa se sjetila trećeg aduta - Rekla mu je da izađe vani da se malo ohladi. 

Bio je šokiran njenim ponašajem, nije mogao da vjeruje da se jedna žena tako ophodi prema njemu jer kod kuće sa svojom ženom (sa mnom) nije imao takvih problema. Tog dana je došao kući i sve mi to priznao. Zamolio me je za oproštaj, koji sam mu kasnije i dala. 

Znam da će me mnoge žene osuditi i reći kako sam ga trebala šutnuti, ali ja ne želim da mijenjam svoj život. Volim svog muža i vjerujem da su ti trenuci slabosti samo prolazne faze. Te sitne ljubavnice ću uvjek naučiti dobru lekciju, a to je da ne pokušavaju glumiti suprugu. 

Pokreće Blogger.