Sedmična astro prognoza: Veliki izazovi za Vodolije - Lijepe vijesti za Blizance

Donosimo vam astrološku analizu za period od 16.11 do 22.11. na polju karijere, ljubavi i zdravlja.


OVAN: Na poslu ostanite uporni i dostojanstveni. Bitno je da se u svakoj fazi posla držite svog plana, posebno zbog onih koji vas pokušavaju osporiti. Komplentna situacija će ići u vašu korist, ali ne smijete da se odvojite od svog plana. Stići će vas različite emocije i misli, te pažljivo pratite i odmjeravate prilike u kojima želite da se dokažete. 

Imate punu podršku svog partnera u svim sferama napredovanja. BIK: Na poslovnom planu imate određene probleme. Da bi ih prevazišli, morate uložiti mnogo truda i napora. Nemojte reagovati previše burno, pogotovo ne pred svojom okolinom. Svojim prijateljima i osobama kojima vjerujete, prepustite da odluče o zajedničkim interesovanjima. 



Ako sa partnerom imate određenih problema, budite spremni na prevazilaženje tih problema, jer tako ćete postići dobru ljubavnu strategiju. BLIZANCI: Svi u vašem okruženju su navikli na vaše uspjehe, navikli su da se posebno ističite i postižete nevjerovatne uspjehe. 

Ukoliko budete imali nekih komplikacija u budućem periodu, moraćete da ih prebrodite u hodu, bez odlaganja. Odgovara vam i prija porodična atmosfera, jer ste tako psihički stabilniji. Imate veliku potrebu da usrećite partnera i da mu omogućite sve što poželi. Možda vas dočekaju lijepe vijesti pred kraj sedmice.



RAK: Na poslu ćete imati dosta novih obaveza koje nećete moći da odložite. Angažujte se i dokažite šefu da možete sve odraditi na vrijeme. Ukoliko imate finansisjkih problema, najbolje rješenje je da se obratite partneru. Ako mislite da partner nešto skriva od vas, varate se. To će dodatno uticati na vašu nervozu i nesigurnost, a ne trebate to sebi dozvoliti. Ponekad neke stvari umišljate. 

LAV: Da bi postigli pozitivne rezultate na svom poslovnom planu potrebno je da uložite velike napore. Međutim nailazite na situacije koje vam remete vaše planove. Opustite se, odložite dodatne obaveze, napunite svoje tijelo energijom da bi mogli sve to postići. 

Potrebno vam je više pažnje i nježnosti, od strane partnera. Pokušajte smirite svoje emotivno raspoloženje, usmjerite se na pozitivne stvari i postupke. DJEVICA: Pred poslovnim partnerima djelujete mnogo odlučno i važno. Spremni ste donijeti vrlo važne odluke. 

Sve ono što ste im obećali, treba da sprovedete u djelo. Svoje dragocjeno vrijeme nemojte gubiti na nebitne ljude i sporedne situacije. Pratite unutrašnji osjećaj, pokazaće vam prave stvari. U ljubavi ćete doživjeti velike i srećne trenutke. Uživajte! 

VAGA: U životu ste veoma oprezni, posebno kada je posao u pitanju. Nikada ne rizikujete, te idete na sigurno. U narednom periodu, moraćete se suočiti sa određenim izazovima, koji vam neće biti po volji. Savjet zatražite od jedne starije muške osobe. Uglavnom, sve će biti riješeno u vašu korist. 

Od partnera očekujete više nježnosti i ljubavi. Imajte više sigurnosti u partneru. ŠKORPIJA: Da bi poboljšali svoje poslovne mogućnosti, proširili znanje, unaprijedili radno mjesto, morate se više angažovati. Pazite da vas neko drugi ne bi preduhitrio. 

Ne puštajte da sve ide svojim tokom, utičite na neke stvari. Zadovojni ste vezom sa partnerom i vašim odnosima, uživajte u tim trenucima. STRIJELAC: Mnogo vam je stalo da sebi obezbijedite optimalne uslove, bez obzira na faze kroz koje prolazite. Komentare koje dobijate od najbližih oko sebe, ipak prihvatite iako su negativni. 

Možda vam mogu donijeti i nešto dobro. U odnosu sa partnerom volite da budete glavni i da vodite glavnu riječ. Spremni ste da promijenite neke zajedničke navike, kako bi vam bilo bolje. Imate dobar instikt. JARAC: Da biste riješili probleme koje imate, prihvatite sugestije koje vam daju. 

One će vam pomoći da lakše riješite svoje probleme. Ako postoje razlike u mišljenju i iskustvu, polako dozirajte svoj stvaralački impuls, da biste se lakše uskladili. Imate osjećaj da partner nešto krije od vas, ali to nije tako. Samo se potrudite da se što bolje razumijete. 

VODOLIJA: Pred vama će se naći veliki izazovi. Prihvatite sve okolnosti i dokažite drugima da možete. Oslonite se na svoje iskustvo i svoju intuiciju. Uz vašeg partnera sve ćete lakše prevazići. Emocije, ljubav i ambicija će pomoći da sve prevaziđete na lak način. 

RIBE: Vi ste veoma ozbiljni u poslu, bar vas tako doživljavaju vaši partneri. Imate dobre ideje i strategije. U sjajnoj se prilici da se još više dokažete i uspijete, te da ostvarite svoje dugoročne ciljeve. Sposobni ste da se nađete u pravom trenutku na pravom mjestu. Partner vam je mnogo naklonjen i to vas posebno ispunjavanja, posebno emocionalno. Prija vam njegova pažnja i ljubav, a kome i ne bi?

Pokreće Blogger.