Pismo mom oženjenom dečku: Ljubavnice su kao vatromet, super su dok traju ali brzo se ugase

Neke ljubavne priče nastavljaju da traju i kada dvoje odluče nastaviti drugim putem, sa drugim ljudima.


Bez obzira koliko puta sam vidjela vas zajedno, svaki put kad vas ponovo vidi proživljavam traumu iznova. Znam da sada voliš nju, ali mislim da se nikada neću navići da te viđam sa drugom. Ti nju voliš drugačije, mene tako nikada nisi volio. 

Ja sam ti bila samo prolazna zabava, nepromišljena odluka i kratka pauza, a ona je tvoja budućnost, ona je tvoj dom i tvoje utočište. U tvom životu ja sam bila poput vatrometa, vesela, vedra i prolazna. Ona je poput sunca. Njena svjetlost će vječno da sija u tvom životu. 



Ja sam ti bila samo hobi, veza koja je imala rok trajanja, a ona je tvoj najbolji prijatelj, tvoja ljubav i tvoj srećan kraj. Bila sam ti lekcija, tvoj san i fantazija. Mislio si da sam sve ono što ti želiš, ali si onda iznenada to mišljenje primijenio. 

Moje mane koje su ti nekada bile simpatične odjednom su ti postale neprihvatljive. Ljubav koju si nekada gajio prema meni se rasula i nestala. Sa njom ti je sve drugačije. Ona je tvoja stvarnost, tvoj život i podrška. Sa njom gradiš dobre odnose, voliš je i prihvataš sve njene mane. 



Znam da sada voliš nju. Ona je ta sa kojom si izabrao da budeš srećan. Ona je ta koju želiš pored sebe i za koju želiš da bude dio tvog života. Ona je ta sa kojom želiš da budeš do kraja. Ti si dobra osoba i zaslužuješ da budeš srećan, jer naša ljubav nije bila suđena. 

Nedostaješ mi iako znam da nemam pravo na to. Znam da je ljubav nepravedna i ne zamjeram ti ni najmanje što me ne voliš više. Zbog toga sve ovo riječi zadržavam za sebe i želim ti sreću izdaleka. Vjerujem da ću jednog dana i ja biti voljena toliko koliko ti voliš nju sada.

Pokreće Blogger.