Mnogi ženskaroši se poznaju po tome što glume savršenog tipa: Uočite njihove ostale osobine

Ženskaroši obično imaju odlične glumačke sposobnosti, i odlično prikrivaju svoju želju za dualnim životom, zbog čega njihove partnerke ne primijete njegovu drugu, ne tako sjajnu stranu.


Psiholozi navode kako su dosadašnja iskustva pokazala da su ženskaroši imali problema s očevima, posebno u ranom djetinjstvu - ili ih uopšte nisu imali ili je odnos s njima bio loš. Taj loše izgrađen stav prema ženama je često kriv što imaju nezdrave navike u vezama.

Ovo su neki od signala da je vaš muškarac možda ženskaroš: “Savršen” je: Ženskaroši odlično glume. Oni su bili sa toliko žena da tačno znaju šta im se sviđa, šta treba da kažu u određenom trenutku i kako treba da se ponašaju u svim situacijama. 



Nemojte ignorisati ako primjetite da često šalje poruke drugim ženama, čak i ako je svaka od njih "samo prijateljica" ili "samo kolegica sa posla". To dopisivanje neće prestati sve dok mu ne dadnete do znanja da mu sljedeći put nećete to oprostiti. 

Pretjeruje s komplimentima - "Imaš najljepše oči koje sam ikada vidio", "Nikad se nisam otvorio nekoj ženi kao što se mogu otvoriti tebi" i slične objave su poželjne, ali ako pretjeruje sa njima onda je ili manipulator ili ženskaroš. 



Oni su vrlo šarmantni, pažljivi, znatiželjni i jako dobro znaju učiniti da se žena osjeća posebno.Oni su zavodnici koji žene posmatraju kao trofeje i obožavaju da osvajaju pažnju raznih žena. Upravo to jedna je od karakteristika po kojoj žene mogu prepoznati ženskaroša. 

Ženskaroši su obično odličnog izgleda i finih manira, a kada ih upoznaju, žene najčešće žele da ih “smire” i od njih učine svog muškarca za cijeli život. To je naravno moguć scenario, ali ako nakon dosta vremena primjetite da vaš muškarac koketira sa drugim ženama - zapitajte se da li može prestati.

Pokreće Blogger.