Ljubavna kompatibilnost po elementima Zodijaka: Dva vatrena znaka se stalno takmiče

Kažu da se sličnosti privlače, ali to nije uvijek tako. Evo kako se slažu isti elementi Zodijaka u ljubavi. 


Prvo da vidimo njihove glavne osobine. Vatreni: Ovan, Lav, Strijelac: aktivni, strastveni, entuzijasti i željni dijeliti avanture. Vodeni: Rak, Škorpion, Ribe: emotivni, osjećajni, empatični. Zemljani: Bik, Djevica, Jarac: prizemljeni, realni i ambiciozni. Zračni: Blizanci, Vaga, Vodenjak: Kreativni, inspirativni i dragi. 

Kada se spoje dva ista elementa u ljubavnoj vezi tu može nastati dosta problema. U takvim vezama sličnosti su te koje su uzroci velikih brojeva raskida. Budući da rješavate probleme na isti način postoji šansa da upadnete u obrasce koji vam se ni malo neće dopasti. 



Kod dva vatrena znaka može doći do svađanja ili takmičenja u vezi, takva veza obično brzo izgori. Njihova veza je poput eksplozije. Jedina sreća je samo to što kada brzo planu, brzo se i ugase. Kod dva zemljana znaka može doći do dosade i zasićenja u vezi. 

Zemljani znakovi se toliko upuste u svoje dnevne navike da gube želju za bilo čim interesantnim. Dva zračna Zodijaka se susreću sa problemima ispunjavanja obećanja. Nije strano da oni vle obećavati kule i vile a nisu uvijek u stanju sve da ispune.



Kada se dva takva znaka spoje dolazi do mnogo razočarenja. Kod dva vodena znaka dolazi do emocionalne močvare u kojoj parovi naprosto tonu. Vodeni znakovi mogu postati preosjetljivi, svadljivi i izgubiti smisao za objektivnost. Najveći problem u njihovoj vezi su svađe oko toga što jedno drugo ne razumiju.

Pokreće Blogger.