Jednostavne žene obično brzo dosade: 8 razloga zašto je dobro oženiti tešku ženu

Ako želite stalno rasti i razvijati se, bez premišljanja, bolje je da se oženite ženom teškog karaktera. 


I za to postoje opravdani razlozi. Većina muškaraca, naravno, više voli djevojke bez pretenzija - s njima je lako. Takve djevojke su dobrodušne i drage, klimaju glavom i neprestano se smješkaju. S njima je ugodno. Ali "ostale" djevojke, one malo komplikovanije, se neće smiriti ako nemaju ono što zaslužuju. 

Treba im više - i od života, i od muškarca. Jednostavna djevojka vas nikada neće zadovoljiti - biće slatka, ali vas neće nadahnuti da nešto poduzmete. I nikada vam neće dati podsticaj da poželite više od života. Teške djevojke su kreativne i inspirativne osobe. 



Mogu se nazivati "ludima" ili "komplikovanima" ali niko vas neće voljeti više i niko vas neće voditi kroz život tako strastveno kao one. To su djevojke koje će vas nadahnuti da ostvarite svoje snove. Uvijek je zanimljivo razgovarati s njima na bilo koju temu.

Njeni argumenti mogu dovesti u pitanje vaš vlastiti sistem vrijednosti. Da, sa takvom ženom nije lako, ali definitivno nije ni dosadno. Ako želite postati bolji, proširiti vidike svojih razmišljanja i sposobnosti, bolje je da se oženite "teškom" djevojkom. 



Dakle, vo je 8 razloga koji to potvrđuju: 1. Neće vam uljepšavati istinu već će reći sve kako jeste. 2. Sa njom nećete moći igrati igrice. 3. Ne postoji osoba koja nju može nasamariti. 4. Ne da na sebe ni na sve ljude koje voli. 5. Ako sa njom podjelite problem učiniće sve da ga riješi. 

6. Biće vam i žena i najbolji prijatelj. 7. Neće vas biti sramota da je izvedete među ljude jer znate da ima jasno izgrađen stav. 8. Sa njom nikad neće biti dosadno.

Pokreće Blogger.