Genijalna baka od 94 godine otkriva kako se mužu osvetila za preljubu: Držite neprijatelja blizu

Društvene medije su se zapalile nakon što je baka Doris objavila video u kojem priča o bivšem mužu.


Doris ima 94 godine i živi u Kaliforniji. Ona je daleko od klasične slike bake koju zamislimo kada čujemo tu riječ, ona je moderna baka koja otvoreno priča o životu i raznim temama. U videu koji je do sada već obišao svijet Doris priča urnebesnu priču kako je uhvatila muža u preljubi. 

"Saznala sam da me muž vara pa sam odlučila da saznam ko je ta djevojka. Odlučila sam da se sprijateljim sa njom. Jedne noći otišle smo u izlazak i htjela sam da je napijem. Kada je bilo vrijeme da pojedemo nešto, ona je bila toliko pijana da je pala licem u hranu i tako zaspala. Onda sam nazvala supruga i rekla mu da dođe po svoju djevojku," ispričala je Doris u videu. Doris je na društvenim mrežama podjelila mnoštvo detalja o svom životu, uključujući kako je imala dva muža alkoholičara i petero dece, a nakon drugog razvoda radila je čak tri posla kako bi se brinula o njima. 

 Na kraju je pokrenula sopstveni vrtić gdje su klijenti plaćali onoliko koliko su imali novca, pa je čak nudila i besplatnu brigu o djeci za siromašne majke. Ljudi širom svijeta su oduševljeni ovom bakom i rado joj ostavljaju divne komentare na njenim objavama.  Iz njene priče možemo naučiti da je dobro držati svoje neprijatelje blizu, možemo dosta naučiti od njih. Njena slava je možda došla kasno, ali njena dobrota nije prošla nezapaženo. Svaka čast bako, u ovoj čitavoj priči samo su tvoji bivši muževi na gubitku.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.