Sedmična astro analiza: Djevice, vrijeme je da ostavite prošlost iza sebe

Pročitajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, zdravlja i posla za period od 19.10. do 25.10. 


OVAN: Ukoliko ste razmišljali da krenete sa dijetom, ova sedmica je pravi trenutak za to. Sa partnerom ćete doživjeti neuspjehe i nesporazume. Ako ste slobodno, možete obnoviti vezu sa bivšim partnerom. Ova sedmica će vam biti mnogo naporna i prepuna obaveza. 

BIK: Potrebna vam je energija, a nju nećete dobiti jedući grickalice i čikoladice, regulišite ishranu. Pored svakodnevnih trzavica i razmirica sa partnerom, ipak ćete se održati zajedno i gledati naprijed. Imaćete dodatne troškove, što će vam stvoriti veliki pritisak. 



BLIZANCI: Uživajte u voćkama jeseni: mandarine, pomorandže i limun vam trebaju ove sedmice. Sa partnerom se odlično slažete i nemojte dopustiti da sitne trzavice utiču na vaš odnos. Na poslu dosta kasnite i to vas uznemirava. Završite ono što ste počeli, prije nego krenete na sljedeće obaveze. 

RAK: Poradite malo na svojoj ishrani. Pitanja koja vam se vrzmaju po glavi, ostavite za neki drugi dan. Uživajte sa partnerom. Ako ste slobodni, ova sedmica bi mogla biti pogodna za upoznavanje novih ljudi. Posao vam ide od ruke. 



LAV: Slobodno sebi dajte oduška sa nezdravim namirnicama, ako se inače hranite zdravo. I dalje osjećate neku čudnu atmosferu, kao da dosta toga držite u sebi i ne možete da kažete. Partner se trudi i nema potrebe da ne funkcionišete kako treba. Sve što se tiče posla ove sedmice je pod velikim znakom pitanja, razmislite malo o tome. 

DJEVICA: Potrebna vam je hrana sa više vlakana koja će vam pomoći da vaša crijeva funkcionišu normalno. Prekinite se baviti prošlošću jer od toga nema ništa. Ova sedmica za vas donosi nove poslovne prilike i nikako nemojte dopustiti da ih propustite. 

VAGA: Pijte dosta čajeva, prijaće vam. Vaše želje i potrebe nisu baš zadovoljene. Ali pokušajte da se zadovoljite i sitnicama, dok ne ostvarite svoje velike planove. Nemojte gubiti vrijeme na nepotrebne ljude. Fokusirajte se da ona što vam je zaista važno. 

ŠKORPIJA: Izbacite iz jelovnika masnu i jaku hranu, to vam je nepotrebno. Šta god partner uradi, vama neće biti dovoljno. Niste potpuno ispunjeni. Na poslu ste mnogo nestrpljivi i to vas još više usporava. STRIJELAC: Krvnu sliku trebate popraviti ribom, piletinom i cveklom.

Pokušajte da voljnoj osobi i pored svih problema pokažete koliko vam je stalo do nje. Vaš rad sada govori više nego dovoljno u vašu korist. JARAC: Zdravlje vam je odlično, ali nemojte ga zanemariti u budućem periodu. Predstoje vam fini i romantični trenuci, uživajte u njima. Na poslu vas očekuje solidan period. 

VODOLIJA: Kako počnete, tako ćete i završiti ovu sedmice. Utičite na to da se što zdravije hranite. Još mnogo stvari mora da se složi da bi se sve bilo kako treba. Na poslu ćete dobiti novu poslovnu priliku koju ne smijete propustiti. 

RIBE: Ove sedmice konzumirajte citruse i kuhanu hranu. Ako ste slobodni, predstoji vam divan preiod života, osjetiće se ljubav u zraku. Ako ste u vezi, sve ide po planu. Na poslu vam je konkretna situacija, treba da završite obaveze i uživate u plati.

Pokreće Blogger.