Razvedena sa 56 godina: Nikad ne bih bila sa starijim od 50, postoje uslovi koje mora ispuniti

Kim Vincenti (56), samohrana majka iz Londona je prava senzacija na internetu. Ona tvrdi da živi veoma zabavan život i u potrazi je za novim dečkom. Navela je svoje zahtjeve za partnera. 


„ Kada me neko pita koliko imam godina, prvo pustim njih da vidim da li bi pogodili. Svi kažu da imam oko četrdeset, iako sam davno prošla četredesetu. Sada sam u srednjim pedesetim, iako se tako ne osjećam. Možda moje generacije muškaraca mi priliče ali nikada nisam bila sa muškarcem koji ima oko pedeset godina ili je čak stariji.

Nikada neći ni biti sa takvima. Neki kažu da su pedesete kao nove tridesete, međutim to je možda pravilo za žene, ali za muškarce nikako! Oni nisu tada samo fizički, već su i mentalno stari. Nije lako promijeniti muškarca od pedeset godina. Oni su tada već ustaljeni u svoj dnevni raspored. 



Takvi se ne mjenjaju zarad svoje partnerke  i ne pada im na pamet da probaju promijeniti svoje navike. Fizički izgled im je takođe zaostao. Lako se zapuste i teško isčupaju iz takvog stanja. Iako, sada zvučim kao neka namrgođena ženturača, ja to nisam. 

Čak i razvedena, volim da budem u vezi, kaže Kim. Problem sa muškarcima jeste što su u braku ili traže mnogo mlađe žene. Moj muž je bio deset godina mlađi od mene, ali sada ne želim ni toliko mlađeg muškarca. Takođe, udvara mi se dosta tridesetogodišnjaka, ali nemam živaca da provodim vrijeme sa nekim ko je toliko mlađi od mene. 



Imam čak majice koje su starije od njih! Skoro sam bila u vezi sa čovjekom koji ima 48 godina. Bio je baš dobar frajer i nije bio kao uobičajeni pedesetogodišnjaci. Brinuo je o sebi i svom izgledu. Želim da pronađem za sebe muškarca koji ima oko 45 godina, koji je situiran, zreo, da je iskusan i pošten. 

Volim sa nekim otići u park popiti kafu i upoznati ga kroz ugodan razgovor, radije, nego izlaziti po noćnim klubovima i tamo upoznavati muškarce. Već na prvom sastanku i kroz prvi razgovor mogu zaključiti da li je to to. Ono što je bitno, jeste da bi se muškarci poslije 50-e trebali malo više potruditi i više poraditi na sebi. Tek tada će dobiti šansu da budu sa ženom poput mene, navodi ona.

Pokreće Blogger.