Ne budite slijepi kraj zdravih očiju: Najčešći izgovori kojima se služe preljubnici

Postoje jasni znakovi na koje treba da obratite pažnju kada primjetite da se nešto neobično dešava u vašoj vezi. Nemojte da budete previše cinični kada je u pitanju vaša veza, nemojte ni da budete slijepi na očigledne znakove koji vam se nađu ispred nosa. 


Ako posumnjate da vas vaš partner vara potrudite se da razgovarate sa njim o tome na smiren i civilizovan način. Izdvojili smo za vas nekoliko izgovora koje muškarci obično govore kako bi sakrili svoju nevjeru. 1. "Moram da radim do kasno." 

On možda stvarno mora da ostane do kasno na poslu kako bi završio neki započeti posao, ali ako se to ostajanje na poslu ponavlja sve učestalije trebali bi da se zabrinete. Imajte na umu da nije baš lako kada radite nekoliko noći uzastopno do kasno. 



Pa ako vaš partner to podnosi bez problema treba da se zabrinete. 2. "Izlazim sa dečkima" Ovaj izgovor koriste kada ne žele da povedu i vas sa sobom. Time što izlazi sa muškim društvom jasno vam daje do znanja da ste nepoželjni i nepozvani pa nećete imati priliku da ga držite na oku cijelo veče, a on će da bude slobodan da radi šta želi. 

3. "Moram na poslovni put" Ovo je izgovor koji muškarci obično koriste kada žele da provedu nekoliko dana bez vas, i možda baš sa svojom novom ljubavnicom. Tvrdi vam da mora da ide na taj put jer taj posao zavisi od njegovog prisustva a istina je možda daleko od toga. 



4. "Idem u teretanu/ na trening" Ovaj izgovor je naročito efikasan ako znaju da vi ne volite da vježbate i da provodite vrijeme u teretani. Posebno treba da vam bude sumnjiv ako je samo odjednom odlučio da trenira, a doskoro ga to uopšte nije zanimalo. Znajte da mu je ovo savršen izgovor da vas skine sa vrata bar na kratko. 

5. "Ima kasni sastanak na poslu/ ili zabavu sa radnim kolegana" Obzirom da vi niste dio njegovog posla to znači da niste pozvani i da ne treba da budete tu. To je još jedan način da vam da do znanja da niste dobrodošli tamo gdje on ide, a njemu je to još jedan dobar izgovor da se opravda i da vam ne da razlog da posumnjate u njega.

Pokreće Blogger.