Najlakši način da procjenite muškarca je da pogledate njegovu ženu

Najlakši način da muškarca procjenite je da pogledate njegovu ženu. Ženu koju je izabrao za sebe.


Bez obzira koliko pokazuje da ima najbolje ćete naučiti nešto o njemu po izgledu njegove žene. Snažna, njegovana žena znači da muškarac nešto vrijedi i ima samopoštovanje. U životu će postići mnogo. Već je dobio glavnu nagradu. Uspio je osvojiti ljubav takve žene. 

Vjerna i domaća žena, kojoj su porodične vrijednosti važne, pomoći će mu u postizanju bogatstva. Pored takve žene čovjek će raditi mnogo i truditi se u povećanju resursa. Pametna žena znači da je i muškarac pametan. Zajedno mogu ostvariti najveće planove i stvoriti nešto sjajno. 



Velikodušna i ljubazna žena - znači da muškarac takođe ima ove osobine, a ako nema on će ih razviti kraj nje. Napravio je vrlo pametan izbor! Sretna i slobodna, snažna i inteligentna, vjerna žena - to je žena muškarca pobjednika. Čak i ako je svoj život započeo tako-tako, sa siromaštvom i greškama ona će ga voditi do trona. 

A kada je pored snažnog i uspješnog muškarca, žena lakog morala ili sponzoruša - njegova karijera je osuđena na propast. Čak i ako je sada pun snage i ima puno prilika. Nakon nekog vremena izgubiće sve. Zla žena znači da je i muškarac u srcu zao. 



Čak i ako prikazuje dobrotu i govori dobre riječi; izabrao je odraz svoje istinske duše. A najtužniji prizor je spuštena i iscrpljena žena pored uspješnog i snažnog muškarca. Odabrao je slabu osobu koju je gurao prema dnu dok se on penjao na visine. Pretvorio je svoju ženu u ropkinju. 

Dakle, on je u srcu rob. I predodređen je da bude nečiji rob, zbog čega će teško ostvariti sreću u životu. Žena je postignuće i nagrada koju je muškarac postigao. Njegova se duša ogleda u očima njegove žene. 

Pokreće Blogger.