Kako vratiti bivšeg: Zaboravite na sve trikove, psiholog donosi najbolji način

Iznenadili biste se kada biste znali koliko postoji žena što pate za bivšima, a ako ste vi među njima i želite bivšeg nazad onda ste na pravom mjestu, donosimo savjete psihologa. 


Bilo da je razlog prevare ili neki problemi u komunikaciji ako želite svog muškarca nazad onda trebate znati pravi način kako to izvesti. Najgore što možete učiniti jeste da postanete očajnice koje guše muškarca, to je skroz suprotno od onoga što trebate uraditi i takav pokušaj skoro nikada ne upali. 

Žena treba biti mnogo lukavija. Sve dok žena ne postane čvrsta i hladna prema bivšem, ne može aktivirati u njemu želju da se vrati. Ignorisanje je recept za vraćanje bivše ljubavi. Trebali biste se ponašati kao da je muškarac za vas izgubio važnost (i bolje je da je zaista izgubi). 



Pravite se da vas ne zanima gdje, kako i s kime provodi vrijeme. O njemu ne razgovarajte ni sa prijateljima ni sa rođacima (nema potrebe da mu dajete svoju energiju). U slučaju da vas želi dobiti pravite se nedostižni. Pokažite da ste u potpunosti ravnodušni.

Ništa ga više neće povrijediti nego kad vidi da žena koja ga je nekad voljela sada osjeća čistu ravnodušnost. Pustite da ta ravnodušnost traje neko vrijeme i za to vrijeme se posvetite isključivo sebi i svome životu. Dobro razmislite da li je dobro nastaviti tu vezu.



Ako ste sigurni da ta veza može imati sjajnu budućnost onda mu dajte novu priliku. Nakon što ste mu pokazali da vas ne može imati tek tako, pustite ga da se namuči da osvoji vašu ljubav ponovo - tako će je i u budućnosti više cijeniti. Dakle, pouka koju smo izvukli iz ovog teksta je da nikad ni za kim ne trebate trčati, ni u ljubavi ni u prijateljstvu, ni u jednoj sferi života sa takvim ponašanjem ništa nećete postići.


Pokreće Blogger.