Čuveni astrolog Pavel Globa najavljuje velike novčane dobitke za 3 znaka Zodijaka

Razdoblje nakon 19. oktobra je odličan period za finansijski porast, objašnjava astrolog Pavel Globa.


Do kraja mjeseca sudbina će dodijeliti novčane nagrade ljudima koji vode aktivan životni stil i vole sport. Kraj oktobra možemo nazvati vremenom finansijskog procvata, jer će mnogi znakovi Zodijaka imati sreće. Najuspješnija ovog mjeseca biće tri znaka Zodijaka.

Najveća sreća u novčanom smislu pripašće Strijelcu i tu će činjenicu morati prihvatiti sa zahvalnošću. Steknite potpuno povjerenje u svoje liderske kvalitete. Taj novčani dobitak biće značajan temelj koji će označiti početak uspješnog i bogatog života, a uskoro ćete to moći i vidjeti. 



Manje otkrivajte svoje planove prijateljima. Astrolog Pavel Globa je uvjeren da će do kraja oktobra Lav takođe dobiti novčane prilive. To je vaša zasluženi nagrada. Nekoliko mjeseci ste radili poput pčela, učili nove stvari, razvijali se, tražili dodatne izvore prihoda. 

Niste odbili raditi, čak i ako vam je snaga već ponestajala: našli ste načina da se pokrenete. Krajem oktobra možete malo usporiti i opustiti se, novac je već pronašao put do vas i uskoro će ići u beskrajnom toku. Ovog puta sreća će biti i na strani osoba rođenih u znaku Ovna. Do kraja Okobra ih očekuju fini novčani dobici. 



Dosta ste potrošili u prvoj polovici mjeseca jer je bilo nepredviđenih troškova, ali to je bio još veći poticaj. Shvaćajući da je potrebno sve više novca, aktiviraćete svu svoju snagu i moći ćete nadmašiti sebe.Tempo rada već će biti postavljen, a prihodi će znatno rasti.

Pokreće Blogger.