"Ako ste se udale to ne znači da se možete zapustiti: 4 razloga zašto sam ostavio ženu"

Nemojte da mislite da muškarci samo trče za lijepim i ženstvenim ženama, to  nije tačno. Mnogo stvari su presudne da muškarac odluči ostati cijeli život sa jednom ženom.


Muškarac (37) nam je otkrio neke detalje zašto je ostavio svoju ženu nakon 10 godina braka. Mnogo je razloga zašto muškarac ostavi ženu. Sada će vas većina pomisliti da je to zbog ljepše i mladje, ali to uopšte nije istina. Najvažniji razlog je zanemarivanje!!! 

1. Muškarac ne želi da pored sebe ima osobu koja neće obraćati pažnju na njega i koja će ga zanemariti. Mislite da možete da kažete i uradite šta god želite, a on će to ćuteći prihvatiti jer je muško? Možete jedno vrijeme, ali ne zauvijek. Muškarci ne mogu da trpe i ćute.. 



2. Žene smatraju da treba non stop da dišu muškarcu za vratom. Pustite nas da dišemo! Mi smo živa bića i želimo da imamo sopstveni prostor. Žene očito misle, ako su se udale, da drugog života pored braka nema. Ako muškarce nadzirete stalno i pratite svaki korak, takvom braku se bliži kraj. 

Bez obzira na zajednički život i djecu, svaki partner mora da ima slobodno vrijeme samo za sebe, malo mira i odmora za dušu. 3. Brinite o sebi žene. Ako ste u braku nekoliko godina, to nije razlog da prestanete da vodite računa o sebi. Ništa gore nego kad se žena zapusti! 



Trenerke, duksevi, patike, široka odjeća..nije nimalo privlačna za muškarca. „Spremite se, obucite usku crnu haljinu, našminkajte se ponekad, stavite omiljeni parfem i ponovo zavedite svog muža“, savjetuje vam ovam muškarac. 4. Nemojte biti nezadovoljne! 

Žena treba da bude raspoložena, srećna. Ako je žena uvijek ljuta, mrska, neraspoložena, muškarac neće žuriti da ide kući. Vremenom se vraćanje oduži, pa više nema ni želju da ide kući.. Mnogi muškarci će me podržati i pronaći se u mojim riječima! Kratka suknja i zavodljiva žena, neće odvojiti muškarca od njegove ljubavi! Ni jedna suknja muškarca neće odvojiti od dobre supruge.



Pokreće Blogger.