Znakovi Zodijaka koji su najskloniji prevari prema astrologiji: Blizancima veza lako dosadi

Svi dobri odnosi temelje se na povjerenju i podršci. To su temelji dugoročnih i uspješnih veza. Ali u ovom modernom svijetu i dalje ih žrtvujemo i popuštamo pred iskušenjima.


Ne kažemo da svi na ovom svijetu varaju ali astrolozi vjeruju da znak Zodijaka mnogo govori o nivou vjernosti partnera. Astrologija ima svoje metode procjene karaktera pa sa tim je procjenjeno i koji znakovi Zodijaka najviše varaju. Dakle, ovo su tri horoskopska znaka koji su skloni preljubama.

Blizanci: Najveći problem sa znakom Blizanca je što im sve brzo dosadi. Sve što im nije zanimljivo nije na njihovoj listi dnevnih obaveza. Uvijek traže uzbudljive stvari. Štaviše, vrlo su neodlučni. Ne mogu lako donijeti trajnu odluku. Oba ova problema čine ih klasičnim varalicama.



Takođe, imaju sklonost da vas varaju i emocionalno i fizički. Možda ćete ih uhvatiti, ali oni će sve poreći. Teško im je izviniti se. Umjesto toga, oni igraju igru. Kriviće vas za nekakav 'nedostatak' u vezi i ispašće da ste vi krivac što oni varaju. Ozbiljno, pazite na Blizance.

Škorpija: Oni imaju problem sa suočavanjem i sa emocionalno ranjivim situacijama. Kad su na emocionalno neugodnom mjestu, ugase se. Ako im direktno izrazite svoje emocije, pobjeći će glavom bez obzira. Oni mrze vezivanje. Čak i ako počnu osjećati nešto prema vama, izbezumiće se.



Potpuno će poludjeti, i željeti da raskinu vezu. Dakle, Škorpija nije nužno znak koji vara već je u stvari znak s nekim čudnim osobinama i većina tih čudnih osobina nije prikladna za dobru vezu. Strijelac: Strijelčevi naprosto uživaju da flertuju i koketiraju čak i kad su sretni u vezi.

To je iz jednostavnog razloga što Strijelac voli da mu se drugi dive. Na zabavi ćete ih naći kako razgovaraju sa svima i čak daju ljudima slučajne životne savjete. Zato što ih mnogi žele, postoje šanse da više varaju. Veoma im je jak libido. Dakle, podložni su da vas prevare čak i sa nebitnim osobama u svom životu.

Pokreće Blogger.