U kojim znakovima Zodijaka su rođeni najbogatiji ljudi: Vage su pravi srećkovići

Na osnovu proučavanja ličnih kvaliteta znakova Zodijaka, astrolozi su sastavili spisak najbogatijih.


1. Vaga: Veliki broj milijardera je rođeno u znaku Vage. Istraživanja pokazuju da je u ovom znaku rođeno oko tridesetak milijardera. Poznati milijarderi iz Vage: Ralph Lauren, Stefan Persson, Liliane Bettencourt, Alice Walton. 2. Djevica: Nije slučajno da je Djevica na vrhu liste najbogatijih znakova zodijaka. 

Najbogatiji čovjek rođen u ovom znaku je Warren Buffett, rođen je 30. avgusta 1930. Nevjerojatna stvar je da čak i ako su imućni, često hodaju u jeftinoj odjeći jer im je tako ugodno i izgledaju normalno. Isto se odnosi na skupe automobile i druge stvari. 



Da bi uspjeli u poslu, trebaju obratiti pažnju na posao koji zahtjeva pažljiv pristup, jer su oni ti koji mogu vidjeti i najmanje detalje, pravi perfekcionisti. 3. Škorpija: Imaju poseban odnos s novcem i zato se svrstavaju u prva tri najbogatija znaka zodijaka. Najbogatije Škorpije: Lauren Povel Džobs (udovica Stiv Džobsa) i Bil Gejts.

Spremni su preći preko glave i nemilosrdno uništavati suparnike kako bi se obogatili, a kako praksa pokazuje, uvijek pobjeđuju. Uz to, Škorpije su veoma šarmantne, što pomaže da dostigne velike visine. Njima se preporučuje rad sa stranim kompanijama i partnerima. 



4. Jarac: Oni su vođe, ljudi ih slušaju, to im omogućava postizanje uspjeha u mnogim područjima. Astrolozi im savjetuju da budu diplomate, postavljaju dugoročne ciljeve i izbjegavaju prolazne dobitke. Najbogatiji Jarac: Džef Bezos.  

5. Ovan: Ne boje se rizikovati, što je često potrebno za rješavanje važnih financijskih problema. Oni su prirodne vođe koje kao da privlače novac. Najbogatiji Ovan: Stiv Balmer.

Pokreće Blogger.