Svetlana je manekenka i baka: Sa 60 godina izgleda kao cura, zahvaljujući svom stilu života

Teško je povjerovati, ali Svetlana Gass ima 60 godina i uopšte ne izgleda kao obična baka. 


Svetlana iz Odese postala je pobjednica međunarodnog takmičenja u ljepoti održanog u SAD-u. Ukrajinka je prepoznata kao najljepša baka na svijetu, iako se ne može nazvati bakom jer uopšte ne izgleda tako. Ima kćer i dvanaestogodišnjeg unuka. Da bi izgledala ovako, Svetlana redovno vežba. 

Pored fizičke aktivnosti i pravilne prehrane, puno putuje, vodi aktivan životni stil i tretira samu sebe kao kraljicu. Kže da ne jede slatku ili prženu hranu. Preferira voće i povrće. Svetlana je otkrila tajnu svoje prehrane: „Večeram do osam naveče i redovno pijem dva litra čiste vode dnevno. 



Najvažnije je ne prejesti se i jesti u malim obrocima. Tako možete jesti sve što vam prija. Čak i hljeb, uprkos svim mitovima! " Žena iz Odese ima svoj salon ljepote, koji se zove "Chauntecleer". Tamo dijeli svoje tajne i provodi besplatne kozmetičke tretmane za penzionere. 

Tako omogućava svojim vršnjacima da postanu još ljepši. Svetlana Gass uvjerava da treba voljeti bilo koje doba svog života. Obavezno učite, pohađajte treninge, upoznajte ljude i bavite se sportom. Na društvenim mrežama joj se ljudi dive i traže od nje savjete kako izgledati dobro i sa 60 godina.



Svetlana aktivno odgovara svima i daje savjete. Prema njenom mišljenju, žena bi trebala imati velike grudi, tanak struk i bujne zadnjice, to je savršen izgled žene i da bi to ostvarila često nosi korzete kako bi stanjila svoj struk.. 

Pokreće Blogger.